NBA ALL STAR WEEKEND 2023

NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο: "Καθαρή" η ακτινογραφία στο χέρι του, αμφίβολος για το All Star Weekend

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο Ⓒ 2023 CHARLES REX ARBOGAST/ ASSOCIATED PRESS

Οι Μπακς ενημέρωσαν ότι η ακτινογραφία που έβγαλε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στον δεξιό του καρπό έδειξε ότι δεν έχει υποστεί κάποιον σοβαρό τραυματισμό, ωστόσο η παρουσία του στο All Star Weekend παραμένει αμφίβολη.

Ενθαρρυντικά είναι τα πρώτα νέα για τον τραυματισμό του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα στον δεξιό καρπό στην νίκη των Μπακς επί των Μπουλς στο Σικάγο.

Όπως αποκάλυψε ο Μάικ Μπούντενχόλζερ μετά το παιχνίδι, η ακτινογραφία που έβγαλε ο Γιάννης μετά τον τραυματισμό του ήταν "καθαρή" και πλέον η περίπτωσή του θα επανεξετάζεται μέρα με τη μέρα.

"Ελπίζουμε ότι δεν έχει κάτι, η ακτινογραφία ήταν καλή. Έχει ένα μικρό διάστρεμμα" δήλωσε αρχικά ο τεχνικός των Μπακς, για να προσθέσει: "Θα δούμε πώς αισθάνεται αύριο και τις επόμενες ημέρες, ώστε ακολούθως να εκτιμήσουμε την κατάσταση".

Όπως γίνεται σαφές, η παρουσία του Γιάννη στο All Star Weekend της Γιούτα (18-20/2) - όπου εκτός από το All Star Game που είναι αρχηγός μίας εκ των δύο ομάδων, είναι προγραμματισμένο να αγωνιστεί στο Skills Challenge μαζί με τους αδελφούς του, Θανάση και Άλεξ - θεωρείται αυτή τη στιγμή αμφίβολη και θα αποφασιστεί τις επόμενές ώρες.

Θυμηθείτε τον τραυματισμό του Γιάννη:

Το SPORT24 στο Σολτ Λέικ Σίτι

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται από την Πέμπτη (16/2) στο Σολτ Λέικ Σίτι για να μεταφέρει τον παλμό από το 72ο All-Star Weekend του NBA. Το SPORT24 ακολουθεί και φέτος τον captain Γιάννη Αντετοκούνμπο, που μπαίνει στο ένατο εορταστικό τριήμερο της καριέρας του και στο έβδομο All-Star Game.

Χορηγός της αποστολής ο Ιταλικός και Παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Στη Mapei θα βρείτε περισσότερα από 5.000 προϊόντα για κάθε ανάγκη: κόλλες πλακιδίων, αρμόστοκους, στεγανωτικά, θερμομόνωση, χρώματα και πολλά άλλα. Γνωρίστε και εσείς τα προϊόντα Mapei στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS NBA ALL STAR WEEKEND 2023 ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΙΟΥΤΑ NBA ΗΠΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ NBA ALL STAR ALL STAR GAME 2023 NBA ALL STAR GAME 2023 NBA ALL STAR GAME ALL STAR GAME
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ