NBA

Η κραυγή του Γιάννη Αντετοκούνμπο πάγωσε το Μιλγουόκι και όλο το NBA

Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo (34) grimaces after getting injured against the Boston Celtics during an NBA basketball game, Tuesday, Feb. 14, 2023, in Milwaukee. (AP Photo/Jeffrey Phelps)
Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo (34) grimaces after getting injured against the Boston Celtics during an NBA basketball game, Tuesday, Feb. 14, 2023, in Milwaukee. (AP Photo/Jeffrey Phelps) © 2023 JEFFREY PHELPS / AP IMAGES

Σταμάτησε ο χρόνος τα ξημερώματα της Τετάρτης στο Μιλγουόκι, όταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο χτύπησε σε μια διείσδυση, έμεινε στο παρκέ και σφάδαζε ενώ κρατούσε το δεξί του γόνατο. Τελικά και σηκώθηκε και έκρινε τον αγώνα με τους Σέλτικς.

Έμενε κάτι λιγότερο από δύο λεπτά για το τέλος της κανονικής διάρκειας στον αγώνα Μπακς - Σέλτικς, όταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πήρε τον δεξί διάδρομο με το σκορ στο 113-111. Ο Ντέρικ Γουάιτ δεν έμεινε μπροστά του, όμως ο Μάικ Μασκάλα το έκανε, με αποτέλεσμα ο Greek Freak να βρει σε τοίχο, να προσγειωθεί άτσαλα, να πονέσει στο δεξί γόνατο και να μείνει στο παρκέ για δευτερόλεπτα.

Το Fiserv Forum σίγησε, η κάμερα έφυγε από το σημείο, το replay έδειξε τι συνέβη, όμως ο Αντετοκούνμπο έσφιξε τα δόντια, σηκώθηκε, συνέχισε στο ματς και στο φινάλε της παράτασης έκλεψε τη μπάλα, κέρδισε φάουλ και έβαλε τις βολές για να κλειδώσει μία χρυσή νίκη για την ομάδα του. Αν θα παίξει στο Σικάγο, τα ξημερώματα της Παρασκευής απέναντι στους Μπουλς, είναι μία άλλη συζήτηση.

TAGS NBA ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ