NBA

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει πάθει πλάκα με τον Βικτόρ Γουεμπανιαμά

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει πάθει πλάκα με τον Βικτόρ Γουεμπανιαμά

Με αποθεωτικά λόγια μίλησε (ξανά) για τον Βικτόρ Γουεμπανιαμά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που έστειλε μήνυμα σε όλο το NBA μέσω της εκπομπής του Σερτζ Ιμπάκα.

Τον παρακολούθησε στη διάρκεια της σεζόν 2021/22, καθώς ήταν συμπαίκτης με τον αδελφό του. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Βικτόρ Γουεμπανιαμά, τον οποίο είδε με τη φανέλα της Βιλερμπάν στο πλευρό του Κώστα Αντετοκούνμπο και τώρα έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα σε όλο το NBA για τον 18χρονο Γάλλο που έχει ύψος 2μ.22 και θεωρείται το ταλέντο που δεν έχει υπάρξει στην ιστορία του αθλήματος.

"Πόσα χρόνια θα παίξεις ακόμα; Πέντε; Επτά; Φίλε, θα είσαι στη Λίγκα όταν έρθει αυτό το παιδί. Προετοιμάσου, γιατί αν δεν είσαι προετοιμασμένος... Αυτό το παιδί θα είναι μεγάλο πρόβλημα. Μεγάλο πρόβλημα! Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο στη ζωή μου, τον παρακολούθησα γιατί έπαιξε με τον αδελφό μου, είναι πιο ψηλός από τον Γκομπέρ, κόβει σουτ όπως ο Γκομπέρ και σουτάρει όπως ο Ντουράντ. Αδελφέ... Αδελφέ, είναι τρελό! Έχει καλό χαρακτήρα, αν μείνει υγιής, θα γίνει πραγματικά πολύ καλός" ήταν τα λόγια του Greek Freak στην εκπομπή How Hungry Are You του Σερτζ Ιμπάκα που θα μεταδοθεί τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου.

TAGS NBA ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΒΙΚΤΟΡ ΓΟΥΕΜΠΑΝΙΑΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ