ΣΙΞΕΡΣ

Ο Εμπίντ υπογράφει τετραετή επέκταση με τους Σίξερς και θα λάβει 196 εκατομμύρια δολάρια

Ο Τζοέλ Εμπίντ των Σίξερς
Ο Τζοέλ Εμπίντ των Σίξερς Ⓒ 2021 MATT SLOCUM/ASSOCIATED PRESS

Στους Σίξερς μέχρι το 2027 θα παραμείνει ο Τζοέλ Εμπίντ που υπογράφει supermax συμβόλαιο με την ομάδα της Φιλαντέλφια για ακόμα τέσσερα χρόνια, λαμβάνοντας το αστρονομικό ποσό των 196 εκατομμυρίων δολαρίων.

Μπορεί το συμβόλαιό του με τους Σίξερς να είναι σε ισχύ έως το καλοκαίρι του 2023, ωστόσο ο Τζοέλ Εμπίντ επέκτεινε για ακόμα τέσσερα χρόνια τη συνεργασία του με την ομάδα της Φιλαντέλφια με την οποία υπέγραψε νέο supermax συμβόλαιο, όπως αναφέρει ο Έιντριαν Βοϊναρόφσκι του ESPN.

Οι απολαβές του Εμπίντ προκαλούν πονοκέφαλο με τον σούπερ σταρ των Σίξερς να βάζει στον τραπεζικό του λογαριασμό 196 εκατομμύρια δολάρια για την τετραετή επέκταση που υπέγραψε, ενώ συνολικά το ποσό που θα λάβει από την ομάδα μέχρι το 2027 ανέρχεται στα 296 εκατομμύρια δολάρια.

Πρόκειται για τον κορυφαίο παίκτη των Σίξερς που με 28.5 πόντους μέσο όρο και 10.6 ριμπάουντ σε 51 ματς της Regular Season του ΝΒΑ, βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα και παραμένει στην Φιλαντέλφια από την αρχή της καριέρας του το 2014 όταν και επιλέχθηκε στην 3η θέση του Draft.

TAGS ΣΙΞΕΡΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ