ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο Δημήτρης Ιτούδης στο SPORT24 για την Εθνική: "Το πιο σημαντικό είναι ότι Λιόλιος - Βατούτιν συναντήθηκαν και συζήτησαν"

Ο Δημήτρης Ιτούδης στη φωτογράφιση για τη συνέντευξή του στο SPORT24
Ο Δημήτρης Ιτούδης στη φωτογράφιση για τη συνέντευξή του στο SPORT24 ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Την επομένη του ραντεβού που έγινε ανάμεσα στον Βαγγέλη Λιόλιο και τον Αντρέι Βατούτιν, το SPORT24 επικοινώνησε με τον Δημήτρη Ιτούδη, ο οποίος στάθηκε στη σημασία του ραντεβού των δύο ανδρών στη Μόσχα.

Τα δύο ραντεβού που έκανε ο Βαγγέλης Λιόλιος στη Μόσχα εντός μερικών ωρών, πρώτα με τον Αντρέι Βατούτιν κι εν συνεχεία με τον Δημήτρη Ιτούδη καταδεικνύουν τις έντονες προσπάθειες από την πλευρά της διοίκησης της ΕΟΚ για να γίνει ο "γάμος" για τον πάγκο της Εθνικής Ανδρών.

Λίγη ώρα μετά το φινάλε της συνάντησης που είχε με τον Αντρέι Βατούτιν, ο Βαγγέλης Λιόλιος τοποθετήθηκε στο SPORT24 για τη νέα πράξη στις συζητήσεις των τριών εμπλεκόμενων πλευρών (ΕΟΚ - ΤΣΣΚΑ - Δημήτρη Ιτούδης), για να ακολουθήσει το γεύμα με τον προπονητή της ρωσικής ομάδας μετά την ολοκλήρωση του αγώνα με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Το θέμα εξακολουθεί να "καίει" την Ομοσπονδία, που ευελπιστεί να το προχωρήσει όσο περισσότερο γίνεται, ευελπιστώντας πως θα υπάρξει... happy end.

Την επομένη της πραγματοποίησης του γεύματος με τον Βαγγέλη Λιόλιο, ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε στο SPORT24 για το θέμα. Αυτό που τόνισε για πολλοστή φορά ο πολύπειρος τεχνικός -με τα επτά (7) τρόπαια της EuroLeague στο βιογραφικό του- είναι πως η συνάντηση των δύο προέδρων είναι η σημαντικότερη νέα εξέλιξη, αφού πλην αυτής δεν υπάρχει κάτι πάνω στο οποίο μπορεί να τοποθετηθεί είτε ο ίδιος είτε κάποια άλλη εμπλεκόμενη πλευρά.

Ο Δημήτρης Ιτούδης επεσήμανε χαρακτηριστικά στο SPORT24: "Όντως βρεθήκαμε με τον κ. Βαγγέλη Λιόλιο. Το πιο σημαντικό είναι ότι οι δύο θεσμοί (σ.σ.: ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, κι αυτός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν) συναντήθηκαν και συζήτησαν. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω επ' αυτού. Θα γίνουν νέα ραντεβού. Θα ξαναπώ πως προφανώς με τιμά το γεγονός ότι ο κ. Λιόλιος ταξίδεψε στη Μόσχα. Είναι τιμή να είμαι εκ των υποψηφίων για την Εθνική, απλά θα πρέπει να συζητήσουν οι δύο θεσμοί για να δούμε τι μπορεί να γίνει".

Από την πλευρά της ΤΣΣΚΑ Μόσχας πάντως, δεν γίνεται το παραμικρό σχόλιο. Η "αρκούδα" (δια του προέδρου της) αποφεύγει να τοποθετηθεί για το θέμα, προτιμώντας να περιοριστεί σε όσα γίνονται πίσω από τις κλειστές πόρτες.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΟΚ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΤΟΥΔΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ