ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική: Ο Λιόλιος συναντήθηκε με τον Βατούτιν για το θέμα του Ιτούδη

Ο Δημήτρης Ιτούδης στη φωτογράφιση για τη συνέντευξή του στο SPORT24
Ο Δημήτρης Ιτούδης στη φωτογράφιση για τη συνέντευξή του στο SPORT24 ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Βαγγέλης Λιόλιος ταξίδεψε στη Μόσχα και συναντήθηκε με τον Αντρέι Βατούτιν, με σκοπό να συζητήσει το θέμα της πρόσληψης του Δημήτρη Ιτούδη στην Εθνική Ανδρών.

Στην πρώτη του κιόλας γνωριμία με τους δημοσιογράφους, μετά την εκλογή του, ο Βαγγέλης Λιόλιος είχε ξεκαθαρίσει πως ο Δημήτρης Ιτούδης αποτελεί την πρώτη επιλογή για τη θέση του head coach της Εθνικής Ανδρών στο EuroBasket 2022 -δήλωση που αποτελούσε επιβεβαίωση του αποκλειστικού ρεπορτάζ του Σπύρου Καβαλιεράτου στο Show Must Go On από τις 20 Σεπτεμβρίου.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ ξεκίνησε από νωρίς να "δουλεύει" το συγκεκριμένο θέμα, το οποίο πάντως είναι αρκετά περίπλοκο και δύσκολο, δεδομένου ότι ο πολύπειρος τεχνικός δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας -όπερ και σημαίνει πως απαιτείται η συναίνεση του ρωσικού συλλόγου.

Γι αυτόν τον λόγο, ταξίδεψε την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου στη Ρωσία. Ο πρόεδρος της ΕΟΚ συναντήθηκε το μεσημέρι με τον Αντρέι Βατούτιν, προκειμένου να συζητήσει δια ζώσης για το πιο "καυτό" θέμα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, σε μια προσπάθεια να βρεθεί λύση και να αποσπάσει το "ναι" της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η (πρώτη) συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, εκφράστηκε ο αμοιβαίος σεβασμός και υπάρχει αισιοδοξία πως σύντομα θα υπάρξει άσπρος καπνός. Χωρίς να προκύψει βέβαια κάτι οριστικό και ανακοινώσιμο.

Δεδομένης της παρουσίας του επί ρωσικού εδάφους, ο Βαγγέλης Λιόλιος θα παρακολουθήσει κιόλας τον αγώνα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ (2/12, 19:00, Novasports Prime, Match Center στο SPORT24) για την EuroLeague, ενώ είναι πολύ πιθανό να υπάρξει και ραντεβού με τον Δημήτρη Ιτούδη αργότερα.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΟΚ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΙΟΛΙΟΣ ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ