NBA

Ντουράντ: "Ο τσακωμός με τον Γκριν έπαιξε ρόλο στην αποχώρησή μου"

Ντουράντ: "Ο τσακωμός με τον Γκριν έπαιξε ρόλο στην αποχώρησή μου"
AP Photo/Nick Wass AP PHOTO/NICK WASS

Ο Κέβιν Ντουράντ δήλωσε ότι ο τσακωμός που είχε στα αποδυτήρια των Γουόριορς με τον Ντρέιμοντ Γκριν στο ξεκίνημα της περσινής σεζόν έπαιξε ρόλο στην απόφασή του να αποχωρήσει από τους Γουόριορς.

Ηταν 12 Νοεμβρίου 2018 όταν οι Γουόριορς γνώριζαν την ήττα με 116-121 από τους Κλίπερς, με την κάμερα να πιάνει τότε τον Κέβιν Ντουράντ να φωνάζει στον Ντρέιμοντ Γκριν "πάσαρε την γαμ... νη μπάλα" και αργότερα το ESPN να αποκαλύπτει ότι οι δυο τους τσακώθηκαν στα αποδυτήρια και τους Γουόριορς να τιμωρούν τον Γκριν με έναν αγώνα αποκλεισμό. Έναν χρόνο αργότερα, ο Ντουράντ παραδέχθηκε ότι αυτός ο τσακωμός έπαιξε ρόλο στην απόφασή του το καλοκαίρι να αφήσει τους Γουόριορς για τους Νετς.

Ο All Star φόργουορντ παραχώρησε συνέντευξη στο ESPN, με την συζήτηση να πηγαίνει κάποια στιγμή σε εκείνο το σκηνικό και τον Ντουράντ να λέει: " Ο Ντρέιμοντ ήξερε ότι είχε ξεφύγει. Μιλήσαμε σαν άντρας και όλοι γύρω μας προσπάθησαν να φτιάξουν την σχέση μας επειδή θέλαμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Είχε όμως τον δικό του τρόπο να διαχειριστεί αυτή την κατάσταση και εγώ είχα τον δικό μου τρόπο και τελικά τα βρήκαμε".

Ακολούθως ο Ντουράντ παραδέχθηκε ότι το συγκεκριμένο σκηνικό επηρέασε εν μέρει την απόφασή του: " Ο συμπαίκτης σου αποφασίζει να σου μιλήσει με αυτό τον τρόπο και είναι λογικό να το σκέφτεσαι λίγο. Μιλήσαμε για αυτό, αλλά σίγουρα έπαιξε έναν ρόλο στην απόφασή μου, δεν θα πω ψέματα".

Στο τέλος πάντως ο Ντουράντ τόνισε πως έτσι κι αλλιώς αισθανόταν πως ήταν καλό για τις πλευρές να πορευτούν σε διαφορετικούς δρόμους: " Ένιωσα πως ό,τι και να γίνει θα τελείωναν όλα, ειδικά για αυτό το γκρουπ παικτών. Ο Σον Λίβινγκστον αποσύρθηκε, ο Αντρέ Ιγκουοντάλα μεγάλωνε. Τα συμβόλαιά μας θα άρχιζαν να είναι βάρος και θα ήταν δύσκολο να βρούμε άλλους παίκτες. Ήταν ώρα να χωρίσουμε.

Κάθε μέρα το θέμα ήταν το γεγονός ότι έμενα ελεύθερος το καλοκαίρι. Το πώς συμπεριφερόμουν στον πάγκο τι έκανα στο παρκέ. Ξεκίνησαν μία σειρά από ανοησίες που θα μπορούσαν να αποφευχθούν. Ο Ντρέιμοντ και εγώ πάντως έχουμε μιλήσει για το θέμα".

AP Photo/Nick Wass

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ