ΜΠΑΣΚΕΤ

Ντουράντ σε Γκριν: "Πάσαρε την γαμ...νη μπάλα"!

Ντουράντ σε Γκριν: "Πάσαρε την γαμ...νη μπάλα"!

Ο Κέβιν Ντουράντ και ο Ντρέιμοντ Γκριν είχαν έντονη λογομαχία στον πάγκο των Γουόριορς στην ήττα της ομάδας τους από τους Κλίπερς, με την κάμερα να καταγράφει τον Ντουράντ να λέει "πάσαρε την γ...νη μπάλα"!

Οι Γουόριορς γνώρισαν την ήττα από τους Κλίπερς με 116-121 στην παράταση , γεγονός που έριξε το ρεκόρ τους στο 11-3. Το θέμα ωστόσο για το Γκόλντεν Στέιτ είναι ότι είχε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη στο τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα, απλώς δεν εκδήλωσε ποτέ επίθεση, κάτι που εκνεύρισε τον Κέβιν Ντουράντ και οδήγησε σε έντονη λογομαχία του με τον Ντρέιμοντ Γκριν στον πάγκο!

Το σκηνικό είχε ως εξής: Με το σκορ στο 106-106 και τους Κλίπερς να αστοχούν στην επίθεσή τους, ο Ντρέιμοντ Γκριν πήρε το ριμπάουντ, με τον Ντουράντ δίπλα του να φωνάζει ζητώντας την μπάλα. Αντί ωστόσο να πασάρει ο Γκριν - ο οποίος νωρίτερα είχε δει τον Ντουράντ να τον αγνοεί όταν ήταν μόνος του κάτω από το καλάθι και να αστοχεί σε τρίποντο από τα 8.5 μέτρα - άρχισε να τρέχει με την μπάλα, μέχρι που τελικά την έχασε με την λήξη της τέταρτης περιόδου.

Με το Γκόλντεν Στέιτ να χάνει την ευκαιρία να κερδίσει, η κάμερα έπιασε πρώτα τον Κλέι Τόμπσον να λέει "πάσαρε την γ...νη μπάλα" ωστόσο αυτό ήταν μόνο η αρχή. Κι αυτό γιατί λίγα δευτερόλεπτα η κάμερα έπιασε τους Γκριν και Ντουράντ να έχουν έντονη λογομαχία στον πάγκο και τους συμπαίκτες τους να μπαίνουν στη μέση, με τον Ντουράντ να λέει και μονολογεί κι αυτός με την σειρά του "πάσαρε την γ...νη μπάλα"!

Δείτε τι έγινε στα τελευταία δευτερόλεπτα με το λάθος του Γκριν, την ατάκα του Τόμπσον στην κάμερα και κατόπιν την διαφωνία του Ντουράντ με τον Γκριν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ