ΜΠΑΣΚΕΤ

Ένταση στα αποδυτήρια των Γουόριορς μετά την ήττα από τους Κλίπερς

Ένταση στα αποδυτήρια των Γουόριορς μετά την ήττα από τους Κλίπερς
AP PHOTO/MARY ALTAFFER

Ο καυγάς μεταξύ του Ντρέιμοντ Γκριν και του Κέβιν Ντουράντ είχε και συνέχεια στα αποδυτήρια σύμφωνα με το ESPN. Διαβάστε τι συνέβη.

Η ήττα φέρνει γκρίνια. Ακόμα και στις καλύτερες οικογένειες, όπως οι πρωταθλητές Γουόριορς, οι οποίοι καλούνται να διαχειριστούν την πρώτη εσωτερική κρίση της χρονιάς. Η αιτία του κακού ήταν μία απόφαση που πήρε στο τέλος του αγώνα με τους Κλίπερς στο Λος Άντζελες ο Ντρέιμοντ Γκριν, όταν δεν πάσαρε την μπάλα στην τελευταία επίθεση, κάτι που εξαγρίωσε τον Κέβιν Ντουράντ και επέφερε τον καυγά μεταξύ των δύο συμπαικτών στον πάγκο της ομάδας.

Καταπώς φαίνεται, το επεισόδιο είχε και συνέχεια. Σύμφωνα με το ESPN υπήρξε πολλή ένταση στα αποδυτήρια των Γουόριορς μετά τη λήξη του αγώνα, με κάποιους παίκτες των "πολεμιστών" να επιτίθενται λεκτικά στον Γκριν για την απόφασή του στο τέλος του κανονικού αγώνα, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη μπάλα και το παιχνίδι να οδηγηθεί στην παράταση -όπου οι Κλίπερς επικράτησαν εν τέλει με 121-116. Το ESPN περιέγραψε το περιστατικό ως " ένα από τα πιο έντονα στην σύγχρονη εποχή των Γουόριορς", ωστόσο επισήμανε ότι η κατάσταση δεν ξέφυγε περισσότερο.

Ο Σον Λίβινγκστον φρόντισε μάλιστα να ρίξει τους τόνους, λέγοντας: " Ήταν απλά ομαδικό πνεύμα. Τα παιδιά ήθελαν άλλο αποτέλεσμα από αυτό που προέκυψε. Προφανώς ο Ντρέι έκανε λάθος, κάποιοι πίστευαν ότι ήταν ελεύθεροι ή ήθελαν τη μπάλα και δεν την πήραν. Πράγματα σαν αυτό συμβαίνουν στον ομαδικό αθλητισμό. Ήταν πάντως καλό που είδαμε λίγη σπίθα, λίγο συναίσθημα".

Photo credits: AP Photo/Mary Altaffer

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ