ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ντόρσεϊ: "Στόχος είναι το μετάλλιο, νιώθω καλά με τον ρόλο μου στην ομάδα"

/  -  (  / EUROKINISSI)
/ - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Αισιόδοξος για την πορεία της Εθνικής και ενθουσιασμένος για τη συνέχεια παρουσιάστηκε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ μετά από το πρώτο φιλικό κόντρα στην Πολωνία στο πλαίσιο του τουρνουά Ακρόπολις.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην Πολωνία και με 4/9 τρίποντα έδωσε ώθηση στην ομάδα του Ιτούδη να ανακτήσει το προβάδισμα και να πάρει μία εύκολη νίκη. Μετά τον αγώνα ο Ντόρσεϊ στάθηκε στο ταλέντο που έχει η Εθνική αλλά και την ανάγκη να βελτιωθεί στην άμυνα ενόψει του EuroBasket.

Παράλληλα δεν έκρυψε την χαρά του που παίζει μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τα υπόλοιπα παιδιά ενώ έθεσε ξεκάθαρο στόχο το μετάλλιο στο EuroBasket.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάιλερ Ντόρσεϊ:

"Χτίζουμε κάθε μέρα στην προπόνηση και τα φιλικά. Δεν είχαμε πολύ χρόνο. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για το EuroBasket τον επόμενο μήνα. Δεν είχαμε πολύ χρόνο.

Επιθετικά βρίσκουμε ρυθμό και τα plays που θέλουμε. Πρέπει να βρούμε την άμυνά μας και αυτό θα είναι πολύ σημαντικό για να βρούμε νίκες. Έχουμε καλούς επιθετικούς και πρέπει να δουλέψουμε εκεί".

Για τον ρόλο που έχει στην ομάδα: "Νιώθω καλά με τον ρόλο μου στην ομάδα. Έχουμε βρει επικοινωνία με τον Γιάννη. Μου δίνει την μπάλα αν με δει ανοιχτό. Μου κάνει πολλά πράγματα εύκολα. Νιώθω εξαιρετικά που παίζω στην Εθνική. Χαίρομαι που παίζω στην Εθνική με τον Γιάννη και όλα τα παιδιά. Παρά το γεγονός ότι θα είμαι στο Ντάλας πάντα θα είναι σπίτι εδώ.

Είμαστε αισιόδοξοι. Έχουμε το ταλέντο και στόχος μας είναι το μετάλλιο. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλέυουμε αλλά είμαι πολύ ενθουσιασμένος να δω τι θα γίνει".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROBASKET 2022 ΤΑΙΛΕΡ ΝΤΟΡΣΕΪ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ