NBA

Ντόντσιτς: "Διαμαρτύρομαι περισσότερο από ότι πρέπει στους διαιτητές"

Ο Λούκα Ντόντσιτς των Μάβερικς
Ο Λούκα Ντόντσιτς των Μάβερικς Ⓒ 2021 MATT SLOCUM/ASSOCIATED PRESS

Ο Λούκα Ντόντσιτς παραδέχθηκε με δηλώσεις του ότι το έχει παρακάνει με τις διαμαρτυρίες του προς τους διαιτητές και πρέπει να ηρεμήσει, αφού στην επόμενη τεχνική ποινή που θα δεχθεί θα τιμωρηθεί αυτόματα με έναν αγώνα αποκλεισμό.

Ο Λούκα Ντόντσιτς έκανε την δική του "Mea Culpa". Ο σταρ των Μάβερικς απέχει εδώ και μερικές ημέρες μία τεχνική ποινή από τις 16, κάτι που θα σημάνει τον αυτόματο αποκλεισμό του από έναν αγώνα, με τον ίδιο να παραδέχεται με δηλώσεις του ότι το έχει παρακάνει.

Μιλώντας στα ΜΜΕ μετά την νίκη επί των Νετς (113-109), ο σταρ των Μαβς αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο ζήτημα και ήταν απόλυτα συνειδητοποιημένος. "Συνειδητοποιώ ότι καμία φορά ξεφεύγω. Είναι κάτι που δεν πρέπει να κάνω" δήλωσε αρχικά ο Σλοβένος, για να προσθέσει στην συνέχεια:

"Είναι δύσκολο με όλα αυτά τα συναισθήματα που υπάρχουν σε κάθε παιχνίδι, αλλά προφανώς πρέπει να σταματήσω. Πρέπει να δουλέψω σε αυτό. Είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να δουλέψω σε αυτό και να βελτιωθώ, επειδή διαμαρτύρομαι περισσότερο από ότι πρέπει τους διαιτητές".

Photo Credits: ⓒ 2021 Matt Slocum/Associated Press

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΑΒΕΡΙΚΣ ΛΟΥΚΑ ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ