Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Νότος: Εκτός έδρας δοκιμασίες για τους πρωτοπόρους

Νότος: Εκτός έδρας δοκιμασίες για τους πρωτοπόρους

Η επανέναρξη των υποχρεώσεων των ομάδων είναι προ των πυλών και το Sport24 σάς βάζει στο κλίμα ενόψει της 12ης αγωνιστικής του νοτίου ομίλου της Β' Εθνικής.

Ούτει μία, ούτε δύο. 21 ολόκληρες μέρες υπήρχε παύση στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής . Την ερχόμενη Κυριακή (11/01), ωστόσο, η δράση επανέρχεται. Το Sport24.gr συγκέντρωσε τα τελευταία νέα των ομάδων και σάς τα παρουσιάζει.

Ιωνικός-Περιστέρι

Στο κεκλεισμένων των θυρών κλειστό της Νίκαιας διεξάγεται μία από τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις της αγωνιστικής. Ο Ιωνικός υποδέχεται το Περιστέρι με στόχο να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα. Ο Νίκος Καραγιάννης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, πέραν του μόνιμου που ονομάζεται Μάριος Δερμιτζάκης. Από πλευράς Περιστερίου, ο Κώστας Παπαμάρκος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και με το ηθικό στα ύψη θα προσπαθήσει να πετύχει μία ακόμα εκτός έδρας νίκη. Ντεμπούτο αναμένεται να κάνει με τους φιλοξενούμενους ο Μιχάλης Παραγυιός.

Πανερυθραϊκός-Αμύντας

Στο κλειστό της Νέας Ερυθραίας ο Πανερυθραϊκός υποδέχεται τον Αμύντα με στόχο να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα. Από την άλλη πλευρά, ο Αμύντας θέλει να ξεκινήσει το 2015 με νίκη, μετά την ήττα από την Κύμη στο φινάλε του 2014. Αμφότερες οι ομάδες δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Φιλαθλητικός-Ίκαρος Καλλιθέας

Σε ένα σημαντικό παιχνίδι, που αφορά την αποφυγή του υποβιβασμού, ο Φιλαθλητικός υποδέχεται στο κλειστό του Ζωγράφου τον Ίκαρο Καλλιθέας. Αμφότερες οι ομάδες βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία και θέλουν τη νίκη για να πάρουν βαθιά -βαθμολογική- ανάσα ενόψει συνέχειας. Στα θετικά είναι πως καμία από τις δύο ομάδες δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα τραυματισμών.

ΚΑΠ-Φάρος Κερατσινίου

Παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί θα διεξαχθεί στο κλειστό του Κοντόπευκου το απόγευμα της Κυριακής. Ο Φάρος Κερατσινίου φιλοξενείται από την Αγία Παρασκευή και στόχος του είναι να μείνει σε απόσταση... βολής από την πρώτη θέση. Ο Κώστας Πολέμης αναμένεται να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και στοχεύει στην 10η νίκη του σε 12 παιχνίδια. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα της Αγίας Παρασκευής θέλει να ξεκινήσει με νίκη το νέο έτος, ωστόσο το έργο της αναμένεται να είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Παπάγου-Μαρούσι

Πολύ σημαντική αναμέτρηση αναμένεται να διεξαχθεί στο "Σαλούν". Ο ανεβασμένος Παπάγος υποδέχεται το -επίσης ανεβασμένο- Μαρούσι, με στόχο να παραμείνει στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας. Ο Σάββας Συμεωνίδης περιμένει τους Κακκαβά και Υφαντή, οι οποίοι όπως όλα δείχνουν θα δώσουν το "παρών" στην αναμέτρηση. Από την άλλη πλευρά, το Μαρούσι θέλει να ξεκινήσει το 2015, όπως τελείωσε το 2014. Αμφίβολοι για τους φιλοξενούμενους είναι οι Κουπίδης, Τσακίρης και Στούκας, με τη συμμετοχή τους να κρίνεται την τελευταία στιγμή.

Ηράκλειο-Χολαργός

Επιστροφή στις νίκες θέλει το Ηράκλειο με την έναρξη του 2015. Οι Κρητικοί υποδέχονται τον Χολαργό και θέλουν να ξεκολλήσουν από τα χαμηλά της βαθμολογίας. Ο Βασίλης Ράλλης έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και υπάρχει αισιοδοξία πως θα έρθει το θετικό αποτέλεσμα. Από την άλλη πλευρά, ο Χολαργός θελει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα. Όπως ο Ράλλης, έτσι και ο Νίκος Χατζηπανυγήρης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.

Δούκας-Κύμη

Στο κλειστό του ΔΑΪΣ ο Δούκας υποδέχεται την πρωτοπόρο Κύμη. Η ομάδα από την Εύβοια θέλει να συνεχίσει νικηφόρα την πορεία της στο νότιο όμιλο. Ο Βασίλης Μπρατσιάκος θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και το κλίμα είναι το καλύτερο δυνατό εντός των τειχών. Όσον αφορά τον γηπεδούχο Δούκα, μετά την ήττα από τον Χολαργό θέλει να παρουσιάσει ανταγωνιστικό πρόσωπο και να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα.

Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής

Κυριακή 11 Νοεμβρίου

Ιωνικός-Περιστέρι

Πανερυθραϊκός-Αμύντας

Φιλαθλητικός-Ίκαρος Καλλιθέας

ΚΑΠ-Φάρος Κερατσινίου

Παπάγου-Μαρούσι

Ηράκλειο-Χολαργός

Δούκας-Κύμη

Η βαθμολογία

1. Κύμη 21

2. Φάρος Κερατσινίου 20

3. Πανερυθραϊκός 19

4. Περιστέρι 18

5. Ιωνικός Νικαίας 17

6. Αμύντας 17

7. Παπάγου 17

8. Δούκας 16

9. Φιλαθλητικός 15

10. Χολαργός 15

11. Ηράκλειο 15

12. Ίκαρος Καλλιθέας 14

13. Μαρούσι 14

14. ΚΑΠ 12

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ