STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Νίκησε το "Βελιγράδι 2005"

Νίκησε το "Βελιγράδι 2005"
All Star Game

Πραγματοποιήθηκε το πρωί στη Λαμία, σε μία φανταστική ατμόσφαιρα ο αγώνας μπάσκετ αθλητών με καρότσι

Η ομάδα "Βελιγράδι 2005" νίκησε την "Αθήνα 1987" (οι ονομασίες των ομάδων έχουν να κάνουν με τις δύο πόλεις όπου η Εθνική ομάδα κατέκτησε τα δύο χρυσά πανευρωπαϊκά της μετάλλια) με 51-35.
Οι διαγωνισμοί
Με σκληρές –όσο επιτρέπει η υφή της εκδήλωσης- μονομαχίες, με κόντρες, με διαγωνισμούς. Στον διαγωνισμό τριπόντων ισοβάθμησαν ο Βάιος Γιώρας με τον Παναγιώτη Χρυσοβέργη, για να νικήσει ο πρώτος στον τελικό, αξιοποιώντας τις "δίχρωμες" μπάλες.

Στον διαγωνισμό "ball handling" (χειρισμού μπάλας, στα ελληνικά) ο μόλις 17 ετών Ατνάν Χαμαντί από τη Ρόδο δεν είχε αντίπαλο. Ο "μικρός" παραλίγο να πετύχει και το καλάθι του αγώνα, με ανάποδο λέι απ, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι.

Παρόντες στον αγώνα, ήταν ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Βασίλης Οικονομίδης, ο Γραμματέας της λίγκας Γιάννης Γρανίτσας, ο δήμαρχος Λαμίας Γιώργος Κοτρωνιάς, ο ομόλογός του στα Καμένα Βούρλα Σεραφείμ Αντωνίου, ο πρόεδρος της ΟΣΕΚΚ Γιώργος Κούζας, ο Γραμματέας της ομοσπονδίας Χάρης Περδίκης, ο πρόεδρος του Ιωνικού Λαμίας Γιάννης Διαμαντής, με τον προπονητή, τους παίκτες και τους ανθρώπους της ομάδας, που βοήθησαν στην διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Τα δεκάλεπτα: 12-7, 24-16, 37-24, 51-35.

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ 2005 (Λυκόπουλος): Δομβρίδης, Παππάς 1, Χατζηδημητρίου 12, Χαμαντί 5, Παπαδόπουλος 4, Τριανταφύλλου 2, Ζαφειρόπουλος 8, Έχλερτ 9, Γιώρας 10.

ΑΘΗΝΑ 1987 (Χρόνης): Τσιούκας, Μανιάτης, Λούλας 1, Χαϊμανατζής 12 (1), Διμπιτούζης 2, Δαούλας 6, Ζαραγκότας 12, Χρυσοβέργης 2, Τζιμόπουλος.











TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ