ΠΑΟΚ

Νέο e-mail σε Δρόσο

Νέο e-mail σε Δρόσο
Γιόνσεν

Tην πρόθεσή του να μείνει ως το τέλος της χρονιάς εξέφρασε ο Μπρίτον Γιόνσεν μετά το ματς με την Καβάλα

Μετά το ματς που συνδυάστηκε με τη δική του επανεμφάνιση στους αγωνιστικούς χώρους, τόνισε: " Εγώ θα μείνω μέχρι το τέλος της σεζόν. Το έχω αποφασίσει", αυτή ήταν η δήλωση του Γιόνσεν που για την επανεμφάνισή του επεσήμανε: " Είχα ενοχλήσεις αλλά τις ξεπέρασα. Ήταν όντως ένα μικρό θαύμα που έπαιξα μόνο με μία προπόνηση".

Αναφερόμενος στη νίκη επί της Καβάλας δήλωσε: " Όλοι γνωρίζουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, αλλά παίξαμε πολύ καλά και πήραμε μία σπουδαία νίκη. Προσπαθήσαμε πολύ, ξεχάσαμε ότι μας απασχολεί εκτός γηπέδου και το ευχαριστηθήκαμε με την καλή άμυνα που μας βοήθησε να επικρατήσουμε. Με τη συνταγή αυτή θα συνεχίσουμε με στόχο την συμμετοχή μας στα πλέϊ οφ και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε".

Όσο για τα γεγονότα εκτός παρκέ; Χθες το απόγευμα έγινε μια ακόμα σύσκεψη στο PAOK Sports Arena με τον προεδρεύοντα αντιπρόεδρο του ΑΣ ΠΑΟΚ, Δημοκράτη Παπαδόπουλο, να ενημερώνει τους μετόχους της ΚΑΕ για τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες.

Πιο συγκεκριμένα για την ανταλλαγή e-mail μεταξύ του Δημήτρη Δρόσου και του Α.Σ. ΠΑΟΚ: " Έγινε συζήτηση σε πολύ καλό κλίμα, αλλά δεν πήραμε συγκεκριμένη απόφαση. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι συμφωνήσαμε να κάνουμε νέα επαφή με τον κύριο Δρόσο για να του θέσουμε επίσημα τα τέσσερα ζητήματα που περιμένουμε να ανταποκριθεί για να προχωρήσουμε σε οριστική απεμπλοκή".

"Θα του στείλουμε νέο e-mail σήμερα ή αύριο που θα συντάξει η νομικός μας, η κυρία Γιαννακοπούλου και θα περιμένουμε με την απάντησή του να διασφαλίζει όσο καλύτερα γίνεται ότι ζητάμε. Θέλει κι αυτός να τελειώνει μέχρι την Τρίτη οπότε λογικά θα απαντήσει

".





TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ