ΑΕΚ

Νέο ban στην ΑΕΚ από την FIBA, έφτασε τα 14

Ο Μάκης Αγγελόπουλος
Ο Μάκης Αγγελόπουλος EUROKINISSI

Η αύξηση των ban στην ΑΕΚ από την FIBA συνεχίζεται, με την Παγκόσμια Ομοσπονδία να ανακοινώνει ένα ακόμα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στα 14.

Η ΑΕΚ συνεχίζει να απασχολεί την FIBA, προσθέτοντας ακόμα ένα ban στην πλάτη της όπως ενημέρωσε η Παγκόσμια Ομοσπονδία. Αποτέλεσμα είναι πλέον ο αριθμός των ban να φτάσει στα 14.

Η ΑΕΚ έχει πλέον τα περισσότερα εν ενεργεία ban στον κόσμο, αφού μέχρι πρόσφατα η "Ένωση" και η τουρκική Τραμπζονσπόρ είχαν από 13.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι η ΑΕΚ να αποπληρώσει ή έρθει σε συμβιβασμό με τους παίκτες/προπονητές που έχουν προσφύγει στην FIBA δεν μπορεί να ολοκληρώσει μεταγραφές παικτών που αγωνίστηκαν εκτός Ελλάδος την περασμένη σεζόν, αφού δεν μπορεί να λάβει το letter of clearance των παικτών.

Αυτός είναι ο λόγος που ο μόνος παίκτης που έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής η "Ένωση" είναι ο Δημήτρης Φλιώνης, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Άρη, όταν την ίδια στιγμή έχει συμφωνήσει ακόμα με τους Στέφαν Γέλοβατς, Μπράιαν Ανγκόλα, Χουάν Πάμπλο Βαουλέτ, Έρικ Γκρίφιν, Νίκο Παππά, Κίνο Κολόμ, Μάνι Χάρις, Γιώργο Μπόγρη, Αντώνη Κόνιαρη, Ανδρέα Πετρόπουλο και Πάνο Φιλιππάκο. Οι τρεις τελευταίοι πάντως πέρυσι αγωνίστηκαν στην Ελλάδα, οπότε δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να επισημοποιηθούν οι συμφωνίες.

Υπενθυμίζεται ότι πριν μερικές ημέρες ο Μάκης Αγγελόπουλος δεσμεύτηκε στην διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου που έδωσε ότι θα λυθεί το θέμα, κάτι ωστόσο που μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ