ΑΕΚ

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Βαουλέτ

Ο Χουάν Πάμπλο Βολέτ με την φανέλα της Μανρέσα
Ο Χουάν Πάμπλο Βολέτ με την φανέλα της Μανρέσα PRINTSCREEN

Ο Χουάν Πάμπλο Βαουλέτ (25 χρονών, 1.98 μέτρα) είναι ο εκλεκτός του Στέφανου Δέδα για τις θέσεις των φόργουορντ, με την ΑΕΚ να βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Αργεντινό παίκτη.

Ο Χουάν Πάμπλο Βαουλέτ (25 χρονών, 1.98 μέτρα) της Μανρέσα είναι ο παίκτης που έχει στρέψει πλέον την προσοχή της η ΑΕΚ στην προσπάθεια να καλύψει τις θέσεις των φόργουορντ, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές.

Ο Αργεντινός combo φόργουορντ (ο οποίος επιλέχθηκε στο Νο39 του ΝΒΑ Draft 2015 από τους Χόρνετς για χάρη των Νετς) την τελευταία διετία αγωνίστηκε στην Μανρέσα, έχοντας φέτος 7.8 πόντους και 4 ριμπάουντ μέσο όρο με 30.4% στα τρίποντα σε 22 λεπτά συμμετοχής.

Ο Βαουλέτ είναι ένας κλασικός Αργεντινός φόργουορντ, ο οποίος παίζει πάντα με ένταση. Εξαιρετικός στο ανοιχτό γήπεδο, κινείται καλά χωρίς την μπάλα και ποστάρει αρκετά συχνά, ενώ είναι συνεπής αμυντικός. Ξεκινάει από την θέση του σμολ φόργουορντ, ωστόσο γενικά στην επίθεση κινείται συχνά και σαν πάουερ φόργουορντ, αφού είναι δυναμικός παίκτης και ποστάρει καλά, ενώ είναι μέτριος σουτέρ.

Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΚ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές και με τον Έρικ Γκρίφιν. Όπως πάντως στην περίπτωση του Γκρίφιν, έτσι και στου Βαουλέτ, δεν μπορεί να γίνει κάποια κίνηση μέχρι να λυθεί το θέμα με τα 10 BAN που υπάρχουν από την FIBA.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ