ΑΕΚ

ΑΕΚ: Κοντά στον Νίκο Παππά, ψάχνει το colpo grosso με Κολόμ

Ο Νίκος Παππάς με την φανέλα του Παναθηναϊκού
Ο Νίκος Παππάς με την φανέλα του Παναθηναϊκού EUROKINISSI

Πολύ κοντά στη συμφωνία της με τον Νίκο Παππά βρίσκεται η ΑΕΚ, που ψάχνει να κάνει και το colpo grosso με τον πρώην πόιντ γκαρντ της Μπασκόνια και του Ερυθρού Αστέρα, Κίνο Κολόμ. Αρέσει ο Μπόγρης για τη θέση "5".

Ιδιαίτερη κινητικότητα στις μεταγραφές υπάρχει στην ΑΕΚ που τα έχει βρει σε όλα με τον πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού, Νίκο Παππά ενώ πάει για το colpo grosso με τον 34χρονο ποιντ γκαρντ, Κίνο Κολόμ. Ο Παππάς βρίσκεται ένα βήμα μακριά από την επιστροφή του στην Ελλάδα για χάρη της ΑΕΚ, καθώς φαίνεται να έχει συμφωνήσει προφορικά με τους "κιτρινόμαυρους".

Ο Παππάς δεν θα μπορέσει να ενισχύσει ωστόσο την ΑΕΚ πριν από τα Χριστούγεννα καθώς βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας του έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του στον αχίλλειο τένοντα τον περασμένο Μάρτιο, όταν και αγωνιζόταν στη Ζιελόνα Γκόρα.

Ο μεγάλος στόχος της ΑΕΚ είναι ο πρώην πόιντ γκαρντ της Μπασκόνια, Κίνο Κολόμ, τον οποίο θέλει να έχει ο Δέδας ως βασικό στη θέση "1". Ο Κολόμ αγωνίστηκε πέρσι στη EuroLeague ξεκινώντας τη σεζόν με τον Ερυθρό Αστέρα και ολοκληρώνοντάς τη με την ομάδα της Βιτόρια. Ο Δέδας έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Κολόμ στην Μπαχτσεσεχίρ, συνεπώς είναι ένας παίκτης που ο Έλληνας κόουτς γνωρίζει καλά και ξέρει τι μπορεί να προσφέρει στην ΑΕΚ.

Στη λίστα του Στέφανου Δέδα βρίσκεται και ο Γιώργος Μπόγρης με τον Έλληνα σέντερ να αρέσει στο νέο προπονητή των "κιτρινόμαυρων". Ο Μπόγρης αγωνιζόταν την τελευταία διετία στην Ισπανία και τη Liga Endesa με την φανέλα της Τενερίφης και είναι από τους παίκτες που εξετάζει ο κόουτς Δέδας για τη θέση "5".

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN BASKET LEAGUE BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ