NBA

NBA: Τρελάθηκε ο Γουέστμπρουκ επειδή μάτωσε από σκληρό φάουλ του Κόλινς και του ζήτησε τον λόγο

NBA: Τρελάθηκε ο Γουέστμπρουκ επειδή μάτωσε από σκληρό φάουλ του Κόλινς και του ζήτησε τον λόγο
PRINTSCREEN

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ είδε τον Ζακ Κόλινς να του κάνει ένα αντιαθλητικό φάουλ και να ματώνει, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να προσπαθήσει να επιτεθεί στον σέντερ των Σπερς και να αποφευχθεί τελευταία στιγμή η σύρραξη.

Η νίκη των Λείκερς επί των Σπερς (143-138) ήρθε με ένα τίμημα για τον Ράσελ Γουέστμπρουκ: Ένα σημάδι στο πρόσωπο, απόρροια ενός χτυπήματος του Ζακ Κόλινς, σε μία φάση που παραλίγο να οδηγήσει σε γενικευμένη σύρραξη.

Ο γκαρντ των Λέικερς προσπάθησε να σκοράρει, όταν ο σέντερ των Σπερς τον σταμάτησε με ένα πολύ σκληρό φάουλ, ρίχνοντάς τον στο παρκέ. Το πρόβλημα ήταν ότι όπως σηκώθηκε ο Κόλινς βρήκε με τον αγκώνα στο μέτωπο τον Γουέστμπρουκ, με αποτέλεσμα ο δυναμικός γκαρντ να ματώσει, κάτι που τον έβγαλε από τα ρούχα του, με αποτέλεσμα να σηκωθεί αμέσως από το παρκέ και να του ζητήσει έντονα τον λόγο, κάτι που παραλίγο να οδηγήσει σε σύρραξη.

Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων τελικά δεν ξέφυγε περισσότερο η κατάσταση, με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να ηρεμεί τον συμπαίκτη του και να του δίνει μία πετσέτα. Για την ιστορία, ο Κόλινς αποβλήθηκε για αυτό το φάουλ, το οποίο χαρακτηρίστηκε ως "flagrant 2" από τους διαιτητές.

Δείτε το VIDEO:

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ