NBA

NBA: Το στάτους των Αντετοκούνμπο, Χόλιντεϊ, Μίντλετον για το αποψινό ματς των Μιλγουόκι Μπακς

NBA: Το στάτους των Αντετοκούνμπο, Χόλιντεϊ, Μίντλετον για το αποψινό ματς των Μιλγουόκι Μπακς
2022 AP PHOTO/MORRY GASH

Θετικές οι ενδείξεις για τον Μάικ Μπουντενχόλζερ, που περιμένει αρκετές επιστροφές στο αποψινό ματς των Μπακς με τους Γουίζαρντς.

Δύο βράδια μετά από το πρώτο τους ματς για το 2023, Μπακς και Γουίζαρντς ετοιμάζονται για το rematch στο Fiserv Forum. Στο προχθεσινό παιχνίδι ο Μάικ Μπουντενχόλζερ δεν είχε τον Τζρου Χόλιντεϊ, τον Τζορτζ Χιλ, τον Κρις Μίντλετον και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ωστόσο απόψε (03:00, LIVE από το matchcenter του SPORT24) ελπίζει ότι θα έχει τους περισσότερους από αυτούς διαθέσιμους.

Σύμφωνα με τα δεδομένα που παρέχει η ομάδα του Μιλγουόκι στο NBA, ο Χόλιντεϊ (ασθένεια), ο Χιλ (ασθένεια) και ο Γιάννης (αριστερό γόνατο) είναι πιθανό να αγωνιστούν, καθώς η ταμπέλα του "probable" τους δίνει 75% πιθανότητες να αγωνιστούν. Αρκεί φυσικά να βγάλουν την προθέρμανση χωρίς setback. Όσο για τον Μίντλετον; Θα χάσει ακόμη ένα παιχνίδι, το ένατο κατά σειρά, μετά από τις επτά συμμετοχές του (11.1 πόντοι, 32.5% στα σουτ, 2.6 ριμπάουντ, 4.4 ασίστ ανά 24.4 λεπτά) στην κανονική περίοδο.

TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ