NBA

NBA, Θάντερ: Ο Φέιβορς ενεργοποίησε την option στο συμβόλαιό του για την σεζόν 2022/23

Ο Ντέρικ Φέιβορς με την φανέλα των Θάντερ
Ο Ντέρικ Φέιβορς με την φανέλα των Θάντερ Ⓒ 2022 CHRIS SZAGOLA/ ASSOCIATED PRESS

Ο Ντέρικ Φέιβορς προχώρησε σε μία αναμενόμενη κίνηση και έκανε χρήση της option που είχε στο συμβόλαιό του με τους Θάντερ για την σεζόν 2022/23 αξίας 10.2 εκατ. δολαρίων.

Ο Ντέρικ Φέιβορς πήρε την λογική απόφαση: Ενεργοποίησε την option που είχε στο συμβόλαιό του με τους Θάντερ για την σεζόν 2022/23 και θα εισπράξει 10.2 εκατ. δολάρια.

Η κίνηση του Φέιβορς δεν προκάλεσε καμία εντύπωση, αφού ο βετεράνος σέντερ ξέρει ότι δεν υπήρχε περίπτωση να βρει αυτά τα χρήματα στην ελεύθερη αγορά. Το γεγονός βέβαια ότι προχώρησε σε αυτή την κίνηση δεν σημαίνει ότι θα μείνει κιόλας στους Θάντερ, οι οποίοι γενικά έχουν την τάση να προχωρούν σε ανταλλαγές, ειδικά όταν πρόκειται για παίκτες που βρίσκονται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους, αρκεί να πάρουν ως αντάλλαγμα κάποιο draft pick.

Ο Φέιβορς είχε υπογράψει συμβόλαιο 2+1 χρόνων έναντι 29 εκατ. δολαρίων με τους Τζαζ το καλοκαίρι του 2020 και βρέθηκε στους Θάντερ μέσω ανταλλαγής το περασμένο καλοκαίρι μαζί με ένα draft pick πρώτου γύρου για το NBA Draft 2024. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 5.3 πόντους και 4.7 ριμπάουντ μέσο όρο σε 17 λεπτά συμμετοχής (39 αγώνες - 18 ως βασικός).

TAGS NBA ΗΠΑ ΟΚΛΑΧΟΜΑ ΣΙΤΙ ΘΑΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ