NBA

NBA, Στεφ Κάρι: VIDEO τον δείχνει να ευστοχεί σε 5 σερί σουτ από το ένα καλάθι στο άλλο και ο κόσμος ρωτάει αν είναι αληθινό

NBA, Στεφ Κάρι: VIDEO τον δείχνει να ευστοχεί σε 5 σερί σουτ από το ένα καλάθι στο άλλο και ο κόσμος ρωτάει αν είναι αληθινό
PRINTSCREEN

Ένα VIDEO που κυκλοφόρησε και δείχνει τον Στεφ Κάρι να ευστοχεί σε 5 συνεχόμενα σουτ από το ένα καλάθι στο άλλο έχει κάνει τον γύρο του κόσμου, με αρκετούς να αναρωτιούνται αν είναι αληθινό ή έχει γίνει μοντάζ.

Ο Στεφ Κάρι είναι ο καλύτερος σουτέρ όλων των εποχών. Έχει κάνει το αδύνατο να μοιάζει δυνατό όσον αφορά το σουτ και - κυρίως - την απόσταση από την οποία μπορεί να ευστοχήσει. Κάπως έτσι, ένα VIDEO που κυκλοφορεί και τον δείχνει να πετυχαίνει κάτι αδιανότητο έχει αναγκάσει πολύ κόσμο να αναρωτιέται αν είναι αληθινό.

Στο VIDEO λοιπόν, το οποίο ανέβασε το δίκτυο Sports Illustrated, ο σταρ των Γουόριορς εμφανίζεται να ευστοχεί σε 5 συνεχόμενα σουτ από το ένα καλάθι στο άλλο και να αποχωρεί πανηγυρίζοντας! Ο κόσμος που το είδε αυτό το VIDEO ανέφερε ότι είναι προϊόν μοντάζ, ενώ κάποιοι πιστεύουν ότι πράγματι ο Κάρι κατάφερε το αδιανόητο, απλώς επειδή είναι ο... Κάρι.

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, άνθρωποι των Γουόριορς ανέφεραν ότι το VIDEO είναι πράγματι προϊόν μοντάζ.

Όπως και να έχει, δείτε το VIDEO και απολαύστε την εξαιρετική δουλειά που έκαναν οι τεχνικοί που το ανέλαβαν:

TAGS NBA ΗΠΑ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ ΣΤΕΦ ΚΑΡΙ VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ