NBA

NBA, Σέλτικς: Ο Γκαλινάρι ενεργοποίησε την option στο συμβόλαιό του για την σεζόν 2023/24

Ο Ντανίλο Γκαλινάρι
Ο Ντανίλο Γκαλινάρι Ⓒ 2020 ERIC GAY/ ASSOCIATED PRESS

Σε μία αναμενόμενη κίνηση προχώρησε ο Ντανίλο Γκαλινάρι, ο οποίος έκανε opt in στο συμβόλαιό του με τους Σέλτικς για την σεζόν 2023/24.

Ο Ντανίλο Γκαλινάρι έκανε αυτό που περίμεναν όλοι: Ενεργοποίησε την option στο συμβόλαιό που είχε με τους Σέλτικς και θα ανήκει στο δυναμικό τους και την σεζόν 2023/24.

Έχοντας χάσει όλη την φετινή σεζόν λόγω της ρήξης χιαστού που υπέστη τον περασμένο Σεπτέμβρη φορώντας την φανέλα της εθνικής Ιταλίας, η συγκεκριμένη επιλογή έμοιαζε με μονόδρομο για τον έμπειρο φόργουορντ, αφού δύσκολα θα έβρισκε στην ελεύθερη αγορά ένα καλύτερο συμβόλαιο. Ο Γκαλινάρι αναμένεται να εισπράξει 6.8 εκατ. δολάρια την προσεχή σεζόν, ενώ - σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά - έχει πλέον ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Οι Σέλτικς περίμεναν το περσινό καλοκαίρι ότι ο Ιταλός φόργουορντ θα τους έδινε πράγματα με το σουτ του, αλλά ο τραυματισμός του χάλασε τα σχέδιά τους. Παρόλα αυτά, δεν είναι σίγουρο ότι θα τον κρατήσουν φέτος στο ρόστερ τους, αφού ίσως προσπαθήσουν να τον παραχωρήσουν με ανταλλαγή.

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ