NBA

NBA, Σανς: Στο... ραντάρ τους ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς, στο σφυρί ο Τζα Κράουντερ

Ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς
Ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς © 2022 RICK BOWMER / AP IMAGES

Οι Σανς συνεχίζουν να ψάχνουν τρόπους να βελτιωθούν, με γνωστό Αμερικανό δημοσιογράφο να αναφέρει ότι είναι ανάμεσα στους ενδιαφερόμενους για τον Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς, ενώ παράλληλα ψάχνουν ομάδα για να παραχωρήσουν τον Τζα Κράουντερ.

Εν μέσω του θορύβου που έχει δημιουργηθεί μετά την τιμωρία του Ρόμπερτ Σάρβερ και τις αντιδράσεις ολόκληρου του NBA, οι Σανς προσπαθούν να εστιάσουν στον μεγάλο στόχο: Την ενίσχυση της ομάδας προκειμένου να βελτιωθούν οι πιθανότητες διεκδικήσουν το πρωτάθλημα.

Στο πλαίσιο αυτό, το Φοίνιξ εξακολουθεί να ψάχνει στην αγορά για μία ανταλλαγή που θα το ενδιέφερε, με τον γνωστό δημοσιογράφο, Μπράιαν Γουίντχορστ, να αναφέρει ότι ένας από τους στόχους τους είναι ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς των Τζαζ.

Ο Κροάτης φόργουορντ θεωρείται ότι θα είναι το επόμενο κομμάτι στο... ντόμινο αποχωρήσεων στους Τζαζ μετά τους Ρούντι Γκομπέρ, Ντόνοβαν Μίτσελ και Ρόις Ο'Νιλ, με το Φοίνιξ να ψάχνει έναν παίκτη με τα στοιχεία του. Στο πλαίσιο αυτό μάλιστα - πάντα σύμφωνα με τον Γουίντχορστ - είναι πιθανό να πέσει στο τραπέζι το όνομα του Τζα Κράουντερ.

Ο έμπειρος φόργουορντ είναι ένας από τους ηγέτες της ομάδας και φίλος του Κρις Πολ. Το γεγονός όμως ότι είναι ασταθής σουτέρ, βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και παράλληλα το Φοίνιξ θέλει να προσφέρει πρόωρη επέκταση συμβολαίου στον Καμ Τζόνσον τον καθιστά αναλώσιμο.

Όπως και να έχει, με τις προετοιμασίες των ομάδων να αναμένεται να ξεκινήσουν σε μερικές ημέρες, το Φοίνιξ φαίνεται ότι γενικώς... ψάχνεται.

TAGS NBA ΗΠΑ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ ΓΙΟΥΤΑ ΤΖΑΖ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ