NBA

NBA: Πλήγμα για τους Μαϊάμι Χιτ, εκτός δράσης για εβδομάδες ο Τζίμι Μπάτλερ

Miami Heat's Jimmy Butler, left, drives to the basket against Philadelphia 76ers' Nicolas Batum during the first half of an NBA basketball play-in tournament game Wednesday, April 17, 2024, in Philadelphia. (AP Photo/Chris Szagola)
Miami Heat's Jimmy Butler AP

Οι φόβοι των ανθρώπων των Μαϊάμι Χιτ για σοβαρό τραυματισμό του Τζίμι Μπάτλερ επιβεβαιώθηκαν, αφού ο All Star γκαρντ/φόργουορντ τέθηκε εκτός δράσης για πολλές εβδομάδες και θα χάσει τον πρώτο γύρο των playoffs, αν η ομάδα του βρεθεί εκεί.

Οι Μαϊάμι Χιτ ηττήθηκαν από τους Φιλαντέλφια Σίξερς για τις θέσεις 7-8 στο πλαίσιο του play-in και καλούνται να αντιμετωπίσουν τους Σικάγο Μπουλς για να προκριθούν στα playoffs του NBA.

Ωστόσο, στην κρίσιμη, αυτή, αναμέτρηση δεν θα έχουν στη διάθεση του τον Τζίμι Μπάτλερ, που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα με την ομάδα της Φιλαντέλφια και θα πρέπει να απουσιάσει για αρκετές εβδομάδες από τη δράση. Ο Αμερικανός σταρ των Χιτ προσγειώθηκε πάνω στο πόδι του ο Κέλι Ούμπρε και τραυματίστηκε στο δεξί του γόνατο, με τους ανθρώπους της ομάδας να εκφράζουν την ανησυχία τους για το διάστημα της απουσίας του Μπάτλερ. Οι φόβοι τους τελικά επιβεβαιώθηκαν.

Ο All Star γκαρντ/φόργουορντ θα παραμείνει εκτός δράσης για πολλές εβδομάδες, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Σαμς Σαράνια, αφού τραυματίστηκε στον έσω πλάγιο σύνδεσμο στο γονάτου του. Αυτό σημαίνει ότι εάν οι Χιτ καταφέρουν να προκριθούν στα playoffs, θα στερηθούν τις υπηρεσίες του -τουλάχιστον- στον πρώτο γύρο. Ο Τζίμι Μπάτλερ μετρά στη φετινή σεζόν 20.8 πόντους, 5.3 ριμπάουντ και 5 ασίστ σε 34 λεπτά μέσο όρο και σε 60 αναμετρήσεις.

TAGS NBA ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ