NBA

NBA: Οι τιμές των εισιτηρίων για τα Μπακς - Χοκς στο Άμπου Ντάμπι

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο © 2022 CHARLES KRUPA/AP IMAGES

Από 54 έως 686 ευρώ κοστίζουν τα εισιτήρια για τους δύο φιλικούς αγώνες που θα δώσουν Μιλγουόκι Μπακς και Ατλάντα Χοκς στο Άμπου Ντάμπι, στις 6 και στις 8 Οκτωβρίου.

Το ιστορικό πρώτο ταξίδι του NBA στο Άμπου Ντάμπι πλησιάζει. Μπακς και Χοκς θα δώσουν δύο αγώνες στην Etihad Arena στις 6 και στις 8 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τη σεζόν 2022/23, με τα εισιτήρια να είναι από το μεσημέρι της Πέμπτης (30/6) διαθέσιμα για όσους θέλουν να συνδυάσουν τουρισμό με... Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο.

Οι τιμές είναι ίδιες και για τις δύο αναμετρήσεις. Ξεκινούν από τα 54 ευρώ και φτάνουν μέχρι και τα 686, με την ιστοσελίδα του γηπέδου να προσφέρει και εικόνα για κάθε θέση ώστε ο θεατής που ενδιαφέρεται να αγοράσει εισιτήρια, να δει την θέα που θα έχει από κάθε σημείο της αρένας.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης και από τις 30 Ιουνίου διατίθενται επίσης μέσω του NBAEvents.com/AbuDhabi ειδικά πακέτα εισιτηρίων που προσφέρουν premium πρόσβαση, εμπειρίες VIP, φιλοξενία και διαμονή σε τοπικά ξενοδοχεία.

TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΑΤΛΑΝΤΑ ΧΟΚΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ