NBA

NBA: Με 10ήμερο συμβόλαιο στους Νάγκετς ο Κάζινς

NBA: Με 10ήμερο συμβόλαιο στους Νάγκετς ο Κάζινς
2021 AP PHOTO/MORRY GASH

Έπειτα από συζητήσεις που κράτησαν σχεδόν δύο εβδομάδες, ο ΝτεΜάρκους Κάζινς συμφώνησε τελικά με τους Νάγκετς, υπογράφοντας 10ημερο συμβόλαιο με το Ντένβερ.

Ο ΝτεΜάρκους Κάζινς φερόταν να βρίσκεται μία ανάσα από τους Νάγκετς εδώ και δύο εβδομάδες. Η πολυπόθητη συμφωνία λοιπόν ολοκληρώθηκε, με τον έμπειρο σέντερ να υπογράφει δεκαήμερο συμβόλαιο με το Ντένβερ.

Ο Κάζινς έμεινε ελεύθερος από τους Μπακς στις 6 Ιανουαρίου παρά την εξαιρετική του παρουσία, αφού το Μιλγουόκι ήθελε να έχει μία κενή θέση στο ρόστερ μήπως μπορέσει να ενισχυθεί προς το τέλος της trade deadline. Αυτό ακριβώς εκμεταλλεύτηκαν οι Νάγκετς, που έσπευσαν να συμφωνήσουν μαζί του. Δεδομένου μάλιστα ότι πριν από δύο ημέρες έστειλαν τους Μπολ Μπολ και Πι Τζέι Ντόζιερ στους Σέλτικς σε τριπλή ανταλλαγή - παίρνοντας τον Μπριν Φορμπς από τους Σπερς - έχουν και μία κενή θέση στο ρόστερ. Τι σημαίνει αυτό; Πως αν ο Κάζινς ικανοποιήσει, τότε ενδεχομένως το συμβόλαιό του να μετατραπεί σε εγγυημένο.

Με την φανέλα των Μπακς ο Κάζινς είχε 9.1 πόντους, 5.8 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ μέσο όρο σε 17 λεπτά συμμετοχής, παίρνοντας μέρος σε 17 αγώνες (5 ως βασικός).

TAGS NBA ΗΠΑ ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ