NBA

NBA: Στους Σέλτικς μέσω τριπλής ανταλλαγής ο Μπολ Μπολ, στους Νάγκετς ο Φορμπς

Ο Μπολ Μπολ με την φανέλα των Νάγκετς
Ο Μπολ Μπολ με την φανέλα των Νάγκετς Ⓒ 2022 MICHAEL WYKE/ ASSOCIATED PRESS

Οι Σέλτικς, οι Νάγκετς και οι Σπερς προχώρησαν σε μία τριπλή ανταλλαγή η οποία έστειλε τον Μπολ Μπολ και τον Πι Τζέι Ντόζιερ στην Βοστώνη, με τους Νάγκετς να παίρνουν τον Μπριν Φορμπς από τους Σπερς.

Ο Μπολ Μπολ τελικά δεν θα μείνει στους Νάγκετς. Λίγες ημέρες μετά την ακύρωση της ανταλλαγής του γιου του Μανούτ Μπολ στους Πίστονς, το Ντένβερ βρήκε νέα ομάδα για τον νεαρό φόργουορντ, στέλνοντάς τον μέσω τριπλής ανταλλαγής στους Σέλτικς.

Όπως ανέφερε το ESPN, ο Μπολ Μπολ παραχωρήθηκε μαζί με τον Πι Τζέι Ντόζιερ στην Βοστώνη, η οποία με την σειρά της έστειλε τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στου Σπερς. Για να ολοκληρωθεί η ανταλλαγή, το Σαν Αντόνιο έστειλε τον Μπριν Φορμπς στους Νάγκετς, με το Σαν Αντόνιο να παίρνει και ένα μελλοντικό ντραφτ πικ δεύτερου γύρου (στο μακρινό 2028) από το Ντένβερ.

Με βάση τα δεδομένα που είναι γνωστά, οι μόνοι παίκτες που θα παίξουν φέτος θα είναι ο Φορμπς, ο οποίος θα δώσει μία ακόμα λύση στην περιφέρεια των Νάγκετς, και ο Ερνανγκόμεθ, που θα ψάξει να βρει χρόνο συμμετοχής στο Σαν Αντόνιο, που πάντως έχει αρκετούς φόργουορντ. Οι Σέλτικς από την πλευρά τους έκαναν την κίνηση κυρίως για οικονομικούς λόγους (αφού τόσο ο Ντόζιερ, όσο και ο Μπολ είναι τραυματίες) και προβλέπεται να γλιτώσουν 3 εκατ. δολάρια από αυτή την κίνηση, αποφεύγοντας έτσι να πληρώσουν τον φόρο πολυτελείας.

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ