NBA

NBA: Ο ΝτεΜάρκους Κάζινς στους Ντένβερ Νάγγετς, στο πλευρό του Νίκολα Γιόκιτς

NBA: Ο ΝτεΜάρκους Κάζινς στους Ντένβερ Νάγγετς, στο πλευρό του Νίκολα Γιόκιτς
2021 AP PHOTO/MORRY GASH

Από το Μιλγουόκι στο Λας Βέγκας και από εκεί στο Ντένβερ ο ΝτεΜάρκους Κάζινς, για να μιλήσει με τους Νάγγετς, να υπογράψει δεκαήμερο συμβόλαιο και να ελπίζει ότι θα μείνει μαζί τους έως το τέλος της σεζόν.

Λίγες ημέρες μετά από την αποδέσμευσή του από τους Μπακς, ο ΝτεΜάρκους Κάζινς μαζεύει τις βαλίτσες του για να μετακομίσει από το σπίτι του στο Λας Βέγκας, στο Ντένβερ. Εκεί θα συναντήσει τους παράγοντες των Νάγγετς και αν όλα κυλήσουν ομαλά στην συζήτησή τους, τότε θα υπογράψει δεκαήμερο συμβόλαιο για να διεκδικήσει μία θέση στο ρόστερ των Σβόλων έως το τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Ο έμπειρος σέντερ που είχε 9.1 πόντους, 5.8 ριμπάουντ, 1.1 ασίστ και ένα κλέψιμο ανά 16.9 λεπτά σε 17 αγώνες με τους Μπακς σε διάστημα 38 ημερών ξέρει ότι μπορεί να προσφέρει ποιοτικό χρόνο πίσω από τον Νίκολα Γιόκιτς, ξέρει ότι οι Νάγγετς είναι ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό στην Δυτική Περιφέρεια και ελπίζει ότι μαζί τους θα φτάσει μέχρι το φινάλε, αν και πρώτα θα πρέπει να "επιβιώσει" από το δεκαήμερο συμβόλαιο, να υπογράψει δεύτερο και να διεκδικήσει συμφωνία μέχρι το καλοκαίρι.

TAGS NBA ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ