NBA

NBA: Οι Μπακς εξετάζουν Άντριου Γουίγκινς ενόψει trade deadline

NBA: Οι Μπακς εξετάζουν Άντριου Γουίγκινς ενόψει trade deadline
© 2023 AP PHOTO/RYAN SUN

Οι Μπακς συνεχίζουν να ψάχνουν τρόπους για να βελτιωθούν πριν από την trade deadline (8/2) και σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα κοιτάζουν προς την πλευρά του Άντριου Γουίγκινς.

Ο Άντριου Γουίγκινς είναι ένας από τους παίκτες που σκέφτονται να κάνουν κίνηση οι Μπακς ενόψει της trade deadline (8/2) σύμφωνα με δημοσίευμα του "Yahoo! Sports".

Ο Καναδός φόργουορντ έχει βγει στο... σφυρί από τους Γουόριορς, με το Μιλγουόκι να είναι μία από τις ομάδες που σκέφτονται να κάνουν κίνηση. Για να καταφέρουν ωστόσο να τον αποκτήσουν, θα χρειαστεί να... αδειάσουν τον πάγκο τους.

Ο λόγος είναι ότι ο Γουίγκινς αναμένεται να εισπράξει βάσει συμβολαίου 24 εκατ. δολάρια την φετινή σεζόν. Προκειμένου έτσι να φτάσουν οι Μπακς σε αυτό το νούμερο, θα πρέπει να συμπεριλάβουν σε ένα πιθανό πακέτο τους Μπόμπι Πόρτις, Πατ Κόνατον και Καμ Πέιν, αλλά και ενδεχομένως το πικ δεύτερου γύρου που έχουν στα χέρια τους ενόψει του NBA Draft 2024.

Όπως γίνεται σαφές, το τίμημα είναι αρκετά μεγάλο, ειδικά αν συνυπολογίσει κανείς ότι την φετινή σεζόν ο Γουίγκινς βρίσκεται σε πτώση, έχοντας τους χειρότερους αριθμούς της καριέρας του. Από την άλλη πλευρά βέβαια, η προοπτική της προσθήκης ενός two-way φόργουορντ με εμπειρία πρωταθλητισμού είναι λογικό να εξιτάρει, αφού ο Καναδός θα έλυνε πολλά από τα αμυντικά προβλήματα των "Ελαφιών".

Την φετινή σεζόν ο Γουίγκινς έχει 12.2 πόντους, 4.2 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ μέσο όρο σε 27 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ