NBA

NBA: Οι Μιλγουόκι Μπακς παίρνουν σέντερ που σουτάρει, με δεκαήμερο συμβόλαιο

NBA: Οι Μιλγουόκι Μπακς παίρνουν σέντερ που σουτάρει, με δεκαήμερο συμβόλαιο
2020 AP PHOTO/MATT SLOCUM

Στο Μιλγουόκι με δεκαήμερο συμβόλαιο πηγαίνει ο Λουκ Κορνέτ, ένας 26χρονος σέντερ με ύψος 2μ.18 που σουτάρει καλά από την περιφέρεια.

Μόλις τρία λεπτά έπαιξε ο Τζαβίν ΝτεΛόριε με τους Μπακς. Το δεκαήμερο συμβόλαιό του ολοκληρώθηκε και η ομάδα του Μιλγουόκι αποφάσισε να μην του προσφέρει δεύτερη παρόμοια συμφωνία. Αντ' αυτού, συμφώνησε με τον Λουκ Κορνέτ, έναν 26χρονο ύψους 2μ.18 σέντερ, που σουτάρει από την περιφέρεια, με την ελπίδα ότι στο πρόσωπό του θα βρουν έναν ακόμη ψηλό πίσω από τους Αντετοκούνμπο, Πόρτις, Κάζινς που θα τους βοηθήσει τουλάχιστον στην κανονική περίοδο.

Ο Κορνέτ έπαιξε στους Νικς για δύο σεζόν και στους Μπουλς για μία, σε 101 αγώνες είχε 6.6 πόντους και 2.8 ριμπάουντ, με 34% από την περιφέρεια. Συνέχισε σε Σέλτικς και Καβαλίερς, από τους οποίους αποχώρησε καθώς δεν του προσφέρθηκε δεύτερο δεκαήμερο συμβόλαιο. Από το Πανεπιστήμιο Βάντερμπιλτ (2013-2017) μέχρι το Μιλγουόκι, ο δρόμος του δεν ήταν αυτός που ονειρευόταν, με τους πρωταθλητές να του δίνουν μια ευκαιρία για να δείξει τι μπορεί να προσφέρει σε επίπεδο πρωταθλητισμού.

Κορυφαία εμφάνιση στην καριέρα του Κορνέτ, ήταν οι 23 πόντοι που έβαλε στο Μιλγουόκι ως παίκτης των Νικς στις 27 Δεκεμβρίου του 2018. Εκείνο το βράδυ είχε 7/11 τρίποντα, τρία ριμπάουντ και πέντε ασίστ, στην ήττα της ομάδας του με 112-97 από την παρέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ