NBA

NBA: Οι Λέικερς έχουν σοβαρές πιθανότητες να εμπλακούν στην ανταλλαγή Μίτσελ

Utah Jazz guard Donovan Mitchell (45) looks on in the first half of Game 4 of an NBA basketball first-round playoff series against the Dallas Mavericks Saturday, April 23, 2022, in Salt Lake City. (AP Photo/Rick Bowmer)
Utah Jazz guard Donovan Mitchell (45) looks on in the first half of Game 4 of an NBA basketball first-round playoff series against the Dallas Mavericks Saturday, April 23, 2022, in Salt Lake City. (AP Photo/Rick Bowmer) 2022 AP PHOTO/RICK BOWMER

Με τις διαπραγματεύσεις για πιθανή ανταλλαγή του Ντόνοβαν Μίτσελ να έχουν παγώσει για ένα διάστημα, οι Λέικερς βάζουν σοβαρή υποψηφιότητα προκειμένου να εμπλακούν στο deal με τους Γιούτα Τζαζ.

Στο... παιχνίδι της ανταλλαγής του Ντόνοβαν Μίτσελ θέλουν να μπουν οι Λέικερς σύμφωνα με τον Αμερικανό δημοσιογράφο, Μαρκ Στάιν. Όπως αναφέρει η ομάδα του Λος Άντζελες σκοπεύει να βάλει υποψηφιότητα προκειμένου να εμπλακεί στο deal που θα διώξει τον Μίτσελ από τους Τζαζ.

Συγκεκριμένα οι Λέικερς μπορούν να προσφέρουν δύο picks πρώτου γύρου, του 2027 και του 2029 μαζί με τον Ράσελ Γουέστμπρουκ του οποίου το συμβόλαιο (ύψους 47 εκατομμυρίων δολαρίων) λήγει. Αυτή λοιπόν αναμένεται να είναι η προσφορά των Λέικερς προς τους Τζαζ για τον Μίτσελ.

Θυμίζουμε πως οι Τζαζ είχαν ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις από τους Νικς προκειμένου να έρθουν σε συμφωνία, την ώρα που η ομάδα της Γιούτα είχε ξεκαθαρίσει στους Λέικερς πως δεν ενδιαφέρονται για την απόκτηση ενός σταρ όπως ο Ράσελ Γουέστμπρουκ αλλά για την δημιουργία μίας ομάδας με το βλέμμα στο μέλλον.

TAGS NBA ΓΙΟΥΤΑ ΤΖΑΖ ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ