NBA

NBA: Τους Τζαζ δεν τους νοιάζει ο Γουέστμπρουκ, αλλού κρύβεται το μυστικό για τον Μίτσελ

Ο Ντόνοβαν Μίτσελ των Τζαζ είναι μήλο της έριδος
Ο Ντόνοβαν Μίτσελ των Τζαζ είναι μήλο της έριδος AP PHOTO/RICK BOWMER

Οι Τζαζ παραχωρούν τον Ντόναβαν Μίτσελ, αλλά με τα κατάλληλα ανταλλάγματα που θα φτιάξουν το μέλλον τους και όχι το παρόν.

Μια πιθανή ανταλλαγή τριών ομάδων που θα στείλει τον Ντόνοβαν Μίτσελ στους Νικς και τον Ράσελ Γουέστμπρουκ στους Τζαζ κυκλοφόρησε ευρέως τις τελευταίες ώρες σε διάφορα αμερικανικά δίκτυα.

Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν, σε μια τέτοια περίπτωση οι Λέικερς, ως ο τρίτος πόλος της συμφωνίας, θα γέμιζαν το ρόστερ τους με παίκτες όπως ο Πάτρικ Μπέβερλι, ο Τζόρνταν Κλάρκσον και ένας εκ των Μπογκντάνοβιτς ή Μπίσλι.

Αλήθεια είναι πως θα ήταν μια άκρως ωφέλιμη εκδοχή για τους λιμνάνθρωπους, καθώς θα απαλλάσσονταν από ένα "βαρίδι" στο αγωνιστικό/μισθολογικό σκέλος και την ίδια στιγμή θα έκλειναν σημαντικές τρύπες στο ρόστερ τους.

Γρήγορα πάντως διευκρινίστηκε, τουλάχιστον από ανθρώπους που ασχολούνται εκτενώς με το ρεπορτάζ της ομάδας του Σολτ Λέικ πως για να υπάρξει επαλήθευση ενός τέτοιου σεναρίου θα πρέπει οι Τζαζ να αποζημιωθούν πρωτίστως με καλά draft picks.

Κοινώς δεν τους ενδιαφέρει να προσθέσουν στο ρόστερ τους έναν αστέρα που θα δημιουργήσει hype και ενδεχομένως θα τους διατηρήσει σε status πρωταθλητισμού. Στρατηγική απόφαση και στόχος τους είναι να (ξανα)φτιάξουν το μέλλον τους, όχι απαραίτητα να κερδίσουν.

TAGS NBA ΓΙΟΥΤΑ ΤΖΑΖ ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ