ΓΙΟΥΤΑ ΤΖΑΖ

NBA: Οι Τζαζ ζητούν από τους Νικς επτά picks πρώτου γύρου, "ξενέρωσαν" στη Νέα Υόρκη με τις απαιτήσεις

Utah Jazz guard Donovan Mitchell (45) brings the ball up court in the second half of Game 4 of an NBA basketball first-round playoff series against the Dallas Mavericks Saturday, April 23, 2022, in Salt Lake City. (AP Photo/Rick Bowmer)
Utah Jazz guard Donovan Mitchell (45) brings the ball up court in the second half of Game 4 of an NBA basketball first-round playoff series against the Dallas Mavericks Saturday, April 23, 2022, in Salt Lake City. (AP Photo/Rick Bowmer) AP

Στα μέσα Ιουλίου Τζαζ και Νικς μπήκαν σε διαδικασία διαπραγματεύσεων για τον Ντόνοβαν Μίτσελ, με την Γιούτα να απορρίπτει την αρχική πρόταση και να ζητά πολλά παραπάνω για τον All Star γκαρντ.

Οι Νικς είχαν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον Ντόνοβαν Μίτσελ και στα μέσα Ιουλίου μπήκαν σε διαπραγματεύσεις με τους Τζαζ προκειμένου να τον κάνουν δικό τους. Η αρχική πρόταση των Νικς στην ομάδα της Γιούτα απορρίφθηκε, με τις συζητήσεις να παγώνουν για ένα διάστημα.

Οι απαιτήσεις των Τζαζ φαίνεται πως είναι μεγάλες και σύμφωνα με όσα γράφονται στην Αμερική, η ομάδα του Μίτσελ ζητά από τους Νικς επτά picks πρώτου γύρο για τον All Star γκαρντ.

Στη Νέα Υόρκη έχουν "ξενερώσει" από τις τρελές απαιτήσεις των Τζαζ, όπως αναφέρει η New York Post και ανησυχούν στην σκέψη να δώσουν τόσα πολλά μελλοντικά picks στην ομάδα της Γιούτα για ένα παίκτη. Χωρίς το ενδεχόμενο ανταλλαγής να έχει αποκλειστεί, οι Τζαζ περιμένουν την επόμενη κίνηση των Νικς προκειμένου να καταλήξει κάπου (ή και όχι) αυτό το ενδιαφέρον.

TAGS ΓΙΟΥΤΑ ΤΖΑΖ ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ