NBA

NBA, Ντόνοβαν Μίτσελ: "Πάγωσαν" οι συζητήσεις Νικς - Τζαζ για τον All Star γκαρντ, στο παιχνίδι Χόρνετς και Γουίζαρντς

Ο Ντόνοβαν Μίτσελ με την φανέλα των Τζαζ
Ο Ντόνοβαν Μίτσελ με την φανέλα των Τζαζ Ⓒ 2021 GEORGE FREY/ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους Νικς και τους Τζαζ για πιθανή ανταλλαγή του Ντόνοβαν Μίτσελ έχουν "κολλήσει", με τους Χόρνετς και τους Γουίζαρντς να... παραμονεύουν.

Οι Τζαζ έχουν βγάλει εδώ και μερικές ημέρες στο... σφυρί τον Ντόνοβαν Μίτσελ. Η πρώτη ομάδα που τους προσέγγισε ήταν οι Νικς, με τους Νεοϋορκέζους να έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν το πιο ενδιαφέρον πακέτο, αφού μπορούν να διαθέσουν μέχρι και 8 μελλοντικά ντραφτ πικ πρώτου γύρου. Οι συζητήσεις ωστόσο εδώ και μερικές μέρες έχουν... κολλήσει.

Αυτό ανέφερε ο δημοσιογράφος του "Athletic", Σαμς Καράνια, τονίζοντας ότι οι δύο πλευρές δεν έχουν βρει σημείο επαφής. Ο λόγος σύμφωνα με όσα αναφέρονται γενικά στις ΗΠΑ είναι οι υψηλές απαιτήσεις των Τζαζ, οι οποίοι ζητούν όσα περισσότερα ντραφτ πικ πρώτου γύρου γίνεται, έχοντας πρόσφατο παράδειγμα αυτά που πήραν για να ανταλλάξουν τον Ρούντι Γκομπέρ. Οι Νικς όμως δεν φαίνονται διατεθειμένοι να δώσουν όλα όσα ζητούν οι "Μορμόνοι". Και αυτό βάζει αυτόματα στο παιχνίδι τους Χόρνετς και τους Γουίζαρντς, οι οποίοι ψάχνουν τρόπο να μπουν στην συζήτηση.

Για την ιστορία, παρά το γεγονός ότι οι συζητήσεις έχουν κολλήσει, οι Νικς θεωρούνται ακόμα - τουλάχιστον προς το παρόν - το φαβορί για την περίπτωση του Μίτσελ, τόσο λόγω των νεαρών παικτών που μπορούν να προσφέρουν (Μπάρετ, Τόπιν, Κουίκλι, Γκράιμς, ΜακΜπράιντ, Ρέντις), όσο και των 8 ντραφτ πικ πρώτου γύρου, έστω και αν δύσκολα θα έστελναν περισσότερα από τα μισά στην Γιούτα.

TAGS NBA ΗΠΑ ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ ΓΙΟΥΤΑ ΤΖΑΖ ΣΑΡΛΟΤ ΧΟΡΝΕΤΣ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΓΟΥΙΖΑΡΝΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ