ΓΙΟΥΤΑ ΤΖΑΖ

NBA, Γιούτα Τζαζ: Ανοιχτοί σε προτάσεις για τον Ντόνοβαν Μίτσελ

Utah Jazz guard Donovan Mitchell walks up court during Game 5 of an NBA basketball first-round playoff series against the Dallas Mavericks, Monday, April 25, 2022, in Dallas. (AP Photo/Tony Gutierrez)
Utah Jazz guard Donovan Mitchell walks up court during Game 5 of an NBA basketball first-round playoff series against the Dallas Mavericks, Monday, April 25, 2022, in Dallas. (AP Photo/Tony Gutierrez) Ⓒ 2022 TONY GUTIERREZ / ASSOCIATED PRESS

Οι Γιούτα Τζαζ βλέπουν θετικά το ενδεχόμενο ανταλλαγής του Ντόνοβαν Μίτσελ και είναι ανοιχτοί σε προτάσεις από άλλες ομάδες, παρά την αρχική τους άρνηση να μπουν σε συζητήσεις για τον 25χρονο γκαρντ.

Παρά την αρχική τους άρνηση να μπουν σε συζητήσεις περί ανταλλαγής του Ντόνοβαν Μίτσελ, το κλίμα στους Τζαζ φαίνεται πως σταδιακά αλλάζει. Όπως αναφέρει το ESPN, η ομάδα της Γιούτα είναι ανοιχτή σε αξιόλογες προτάσεις ανταλλαγής που περιλαμβάνουν τον 25χρονο γκαρντ της ομάδας.

Ο Ρούντι Γκομπέρ αποχώρησε με προορισμό τους Τίμπεργουλβς και θα έλεγε κανείς πως πλέον τα πράγματα στην ομάδα θα ήταν καλύτερα, όμως οι Τζαζ δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο, αν φυσικά δεχτούν κάποια αξιόλογη πρόταση, να ανταλλάξουν και τον Μίτσελ, έναν παίκτη που αποτέλεσε ένα από τα κύρια όπλα τους τόσο στην επίθεση όσο και στη δημιουργία.

Τα ποσά που ζητάνε οι Τζαζ φυσικά είναι ανάλογα του παίκτη που έχουν βγάλει στο... "σφυρί", καθώς όπως παραδέχτηκε και ο GM της ομάδας, Τζάστιν Ζάνικ, ο Μίτσελ αποτελεί ένα από τα κυριότερα κομμάτια του παζλ. "Η αλλαγή είναι αναπόφευκτη στο ΝΒΑ. Δεν θέλω να κρύψω κάτι αλλά ο Μίτσελ είναι από τους βασικούς παίκτες στο ρόστερ μας και ένα σημαντικό κομμάτι αυτού που θέλουμε να κάνουμε. Τα πράγματα εξελίσσονται στο ΝΒΑ επομένως δεν μπορώ να κάτσω εδώ και να πω πως κάποιος παίκτης είναι απλησίαστος. Θέλουμε να χτίσουμε μία ομάδα πρωταθλητισμού, αλλά τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει πρόθεση ανταλλαγής του Μίτσελ".

Τη φετινή σεζόν ο Ντόνοβαν Μίτσελ είχε μέσο όρο 23.9 πόντους και 4.3 ασίστ ανά παιχνίδι στην πέμπτη του σεζόν με την ομάδα των Τζαζ. Θυμίζουμε πως ο Μίτσελ είχε υπογράψει super max συμβόλαιο το 2020 που βρίσκεται σε ισχύ για ακόμα μία τετραετία και θα του δώσει 134.9 εκατομμύρια δολάρια.

TAGS ΓΙΟΥΤΑ ΤΖΑΖ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ