ΓΙΟΥΤΑ ΤΖΑΖ

NBA: Τζαζ και Νικς μπήκαν σε συζητήσεις για πιθανή ανταλλαγή του Μίτσελ

Utah Jazz guard Donovan Mitchell (45) brings the ball up court in the second half of Game 4 of an NBA basketball first-round playoff series against the Dallas Mavericks Saturday, April 23, 2022, in Salt Lake City. (AP Photo/Rick Bowmer)
Utah Jazz guard Donovan Mitchell (45) brings the ball up court in the second half of Game 4 of an NBA basketball first-round playoff series against the Dallas Mavericks Saturday, April 23, 2022, in Salt Lake City. (AP Photo/Rick Bowmer) AP

Οι Νιου Γιορκ Νικς έδειξαν ενδιαφέρον για την περίπτωση του Ντόνοβαν Μίτσελ και σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Athletic, Σαμς Σαράνια μπήκαν σε συζητήσεις με τους Τζαζ για πιθανή απόκτησή του.

Οι Γιούτα Τζαζ άρχισαν να βλέπουν με άλλο μάτι μία πιθανή ανταλλαγή του Ντόνοβαν Μίτσελ και από εκεί που δεν... σήκωναν κουβέντα πλέον μπαίνουν σε διαδικασία να δεχτούν και να αξιολογήσουν προτάσεις.

Οι Νιου Γιορκ Νικς φαίνεται πως είναι μία από τις ομάδες που εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του σταρ των Τζαζ και σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Athletic, Σαμς Σαράνια μπήκαν σε συζητήσεις με την ομάδα της Γιούτα για πιθανή απόκτησή του.

Η ομάδα της Νέας Υόρκης έχει το προβάδισμα στην υπόθεση του Μίτσελ, όπως αναφέρει το Athletic ενώ έχουν στην κατοχή τους οκτώ μελλοντικά picks πρώτου γύρου στο NBA Draft που θα μπορούσαν να αποτελέσουν και αυτά μέρος του "πακέτου" που ετοιμάζουν για τον Μίτσελ.

Ο Ρούντι Γκομπέρ αποχώρησε με προορισμό τους Τίμπεργουλβς και θα έλεγε κανείς πως πλέον τα πράγματα στην ομάδα θα ήταν καλύτερα, όμως οι Τζαζ δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να ανταλλάξουν τον Μίτσελ, με τους Νικς να περιμένουν στην γωνία και να δείχνουν ανοιχτά το ενδιαφέρον τους.

TAGS ΓΙΟΥΤΑ ΤΖΑΖ ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ