NBA

NBA: Οι Κλίπερς νίκησαν τους Νετς στο Μπρούκλιν, με 121.5 εκατομμύρια εκτός αγώνα

NBA: Οι Κλίπερς νίκησαν τους Νετς στο Μπρούκλιν, με 121.5 εκατομμύρια εκτός αγώνα
2021 AP PHOTO/JESSIE ALCHEH

Στο NBA όλα είναι πιθανά και οι χιλιοταλαιπωρημένοι Κλίπερς των βετεράνων και των άσημων παικτών απέδειξαν ότι μία καλή ομάδα μπορεί να κερδίσει με κάθε τρόπο, σε κάθε έδρα, οποιονδήποτε αντίπαλο.

Ο Τζέιμς Χάρντεν, ήταν ενεργός. Ο Κέβιν Ντουράντ το ίδιο. Μιλς, Όλντριτζ, Γκρίφιν, Μπράουν, Τζόνσον, Κλάξτον, Μπέμπρι επίσης. Έλειπαν ο Πολ Μίλσαπ, ο Καϊρί Ίρβινγκ που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στους εντός έδρας αγώνες και ο τραυματίας Τζο Χάρις. Οι Νετς, θα μπορούσε να πει κάποιος, ήταν σε καλή κατάσταση για το εντός έδρας παιχνίδι με τους χιλιοταλαιπωρημένους Κλίπερς και όμως κατάφεραν, διότι περί κατορθώματος πρόκειται, να χάσουν με 116-120!

Η ομάδα του Λος Άντζελες πήγε στο Μπρούκλιν χωρίς τον προπονητή της, τον Τάιρον Λου που βρίσκεται στο πρωτόκολλο του κορονοϊού, της έλειπαν παίκτες τα συμβόλαια των οποίων ξεπερνούν τα 121 εκατομμύρια δολάρια, ωστόσο έδειξαν ότι στο NBA όλα είναι πιθανά, ειδικά στην κανονική περίοδο. Με τους Ρέτζι Τζάκσον, Έρικ Μπλέντσο, Τέρανς Μαν, Αμίρ Κόφι, Σερτζ Ιμπάκα στην αρχική πεντάδα και με τους Ζέιβιερ Μουν, Τζάστις Γουίνσλοου, Κίον Τζόνσον, Τζέιμς Ένις, Γουένιεν Γκέιμπριελ στον πάγκο, οι Κλίπερς πήραν το ματς και έμειναν στην 6η θέση της Δυτικής Περιφέρειας με ρεκόρ 19-18, πάνω από τους Λος Άντζελες Λέικερς του 18-19.

Όλα αυτά χωρίς τον Πολ Τζορτζ, χωρίς τον Κουάι Λέοναρντ, χωρίς τους Μάρκους Μόρις, Λουκ Κενάρντ, Ίβιτσα Ζούμπατς, Νικ Μπατούμ, Αϊζάια Χάρτενσταϊν και τους νεαρούς Τζέισον Πρέστον - Μπράντον Μπόστον. Κορυφαίος όλων ήταν ο Έρικ Μπλέντσο που σε 29:31 έβαλε 27 πόντους (4/6 δίποντα, 4/6 τρίποντα, 7/9 βολές) και γέμισε την στατιστική του με τρία ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ, τρία κλεψίματα και δύο μπλοκ απέναντι στους Χάρντεν - Ντουράντ που είχαν μαζί 62 πόντους από 20/46 σουτ (15/29 δίποντα, 5/17 τρίποντα, 17/20 βολές), 21 ριμπάουντ, 16 ασίστ και ένα κλέψιμο.

TAGS NBA ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΛΙΠΕΡΣ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ