NBA

NBA: Οι Χόρνετς εξετάζουν την περίπτωση της Λίντσεϊ Χάρντινγκ για τον πάγκο της ομάδας

NBA: Οι Χόρνετς εξετάζουν την περίπτωση της Λίντσεϊ Χάρντινγκ για τον πάγκο της ομάδας
AP PHOTO/JEFF CHIU, FILE

Υποψήφια για τον πάγκο των Σάρλοτ Χόρνετς φαίνεται να είναι η προπονήτρια της θυγατρικής ομάδας των Σακραμέντο Κινγκς, Λίντσεϊ Χάρντινγκ.

Ο προπονητής των Χόρνετς, Στιβ Κλίφορντ θα αναλάβει νέο πόστο στην ομάδα μετά το πέρας της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και η ομάδα της Σάρλοτ κοιτάζει ήδη την επόμενη μέρα.

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Έιντριαν Βοϊναρόφσκι του ESPN, η προπονήτρια της θυγατρικής ομάδας των Σακραμέντο Κίνγκς, Λίντσεϊ Χάρντινγκ, είναι υποψήφια για τη θέση της head coach των Χόρνετς.

Η Σάρλοτ εξασφάλισε άδεια για να την περάσει από συνέντευξη, καθώς η ομάδα εξετάζει το ενδεχόμενο πρόσληψής της. Η Χάρντινγκ προέρχεται από μία εξαιρετική χρονιά με τους Στόκτον Κινγκς στην G-League, αφού αναδείχθηκε προπονήτρια της χρονιάς για το 2024.

Η 39χρονη προπονήτρια έχει μεγάλη μπασκετική σταδιοδρομία ως παίκτρια πίσω της, καθώς ήταν η No1 επιλογή στο WNBA Draft του 2007.

Ακόμη, υποψήφιοι για τον πάγκο των Χόρνετς είναι ο Ντέιβιντ Άντελμαν (ασίσταντ των Νάγκετς), ο Τζόρντι Φερνάντεθ (ασίσταντ των Κινγκς), ο Τσαρλς Λι (ασίσταντ των Σέλτικς) και ο Κέβιν Γιανγκ (ασίσταντ των Σανς).

TAGS NBA ΣΑΡΛΟΤ ΧΟΡΝΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ