NBA

NBA: Οι 10 αριθμοί που εξηγούν την αυτοκρατορική εμφάνιση των Μπακς στη Βοστώνη

NBA: Οι 10 αριθμοί που εξηγούν την αυτοκρατορική εμφάνιση των Μπακς στη Βοστώνη
2022 AP PHOTO/STEVEN SENNE

Δείτε τους 10 αριθμούς που εξηγούν γιατί οι Μπακς πέρασαν από τη Βοστώνη, πως έκαναν το μπρέικ στο πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς της Ανατολής με αντίπαλο τους Σέλτικς.

Η κορυφαία άμυνα του NBA, η ομάδα που σκούπισε τους Μπρούκλιν Νετς του Καϊρί Ίρβινγκ και του Κέβιν Ντουράντ, λύγισε στο Game 1 της ημιτελικής σειράς της Ανατολικής Περιφέρειας. Οι Σέλτικς γνώρισαν εντός έδρας συντριβή από τους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, με μερικούς αριθμούς να εξηγούν γιατί το Μιλγουόκι πέρασε με αυτοκρατορικό τρόπο από το TD Garden.

Τα λάθη ήταν 18-13 για τις δύο ομάδες, όμως οι πόντοι στον αιφνιδιασμό ήταν 8-28, οι πόντοι στη ρακέτα ήταν 20-34, η Βοστώνη έβαλε 10 δίποντα ενώ το Μιλγουόκι 25, ενώ οι παίκτες του Ίμε Ουντόκα έγραψαν ρεκόρ οργανισμού με 50 σουτ πίσω από την γραμμή των 7μ.25.

Τζέιλεν Μπράουν και Τζέισον Τέιτουμ έβαλαν 31 πόντους από 10/31 σουτ και είχαν 10 λάθη, την ώρα που τρεις παίκτες των Μπακς είχαν διψήφιο αριθμό ριμπάουντ (Πόρτις, Αντετοκούνμπο, Λόπεζ) και έκαναν μόλις έξι λάθη στα τελευταία 41 λεπτά μετά από τα επτά που έκαναν στο πρώτο επτάλεπτο της αναμέτρησης εξαιτίας της νευρικότητας και της βιασύνης τους.

TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ