NBA

NBA: Ο Στεφ Κάρι δεν έβαλε τρίποντο για πρώτη φορά μετά από 1.886 ημέρες

Golden State Warriors guard Stephen Curry (30) during an NBA basketball game against the Brooklyn Nets in San Francisco, Saturday, Dec. 16, 2023. (AP Photo/Jeff Chiu)
Golden State Warriors guard Stephen Curry (30) during an NBA basketball game against the Brooklyn Nets in San Francisco, Saturday, Dec. 16, 2023. (AP Photo/Jeff Chiu) AP PHOTO / JEFF CHIU

Το εντυπωσιακό σερί των 268 αγώνων με τουλάχιστον ένα εύστοχο σουτ τριών πόντων ολοκληρώθηκε για τον Στεφ Κάρι, τα ξημερώματα της Δευτέρας 18 Δεκεμβρίου.

Έπρεπε να περάσουν περισσότερα από πέντε χρόνια προκειμένου να δούμε τον Στεφ Κάρι να μένει στο "μηδέν" από την περιφέρεια. Τα ξημερώματα της Δευτέρας 18 Δεκεμβρίου, ο ηγέτης των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς είχε 0/8 τρίποντα κόντρα στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, μία μόλις ημέρα μετά από τη -μία ακόμη- εντυπωσιακή εμφάνιση στη νίκη επί των Μπρούκλιν Νετς.

Στο Moda Center του Πόρτλαντ τα δεδομένα ήταν διαφορετικά πάντως, με τον Στεφ Κάρι να μην βρίσκει τον στόχο για πρώτη φορά μετά από 1.886 ημέρες και 268 διαδοχικές αναμετρήσεις στο ΝΒΑ.

Κάπως έτσι, το μεγαλύτερο σερί αγώνων με τουλάχιστον μία εύστοχη προσπάθεια από τα 7μ25 ολοκληρώθηκε για τον 35χρονο γκαρντ, ο οποίος -απ ότι φαίνεται- δεν θα έχει ξανά την ευκαιρία να χτίσει ένα αντίστοιχο σερί.

TAGS NBA ΣΤΕΦ ΚΑΡΙ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ