NBA

NBA: Ο Ντρέιμοντ Γκριν επιστρέφει στην δράση για τους Γουόριορς κόντρα στους Γκρίζλις

NBA: Ο Ντρέιμοντ Γκριν επιστρέφει στην δράση για τους Γουόριορς κόντρα στους Γκρίζλις
© 2023 AP PHOTO/LOREN ELLIOTT

Ο Ντρέιμοντ Γκριν αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Στιβ Κερ για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Γουόριορς και Γκριζλις, με τον 33χρονο φόργουορντ να επιστρέφει στη δράση μετά από έναν μήνα και δώδεκα παιχνίδια.

Οι Γουόριορς αντιμετωπίζουν τους Γκρίζλις τα ξημερώματα της Τρίτης (16/01) και όπως όλα δείχνουν ο Στιβ Κερ θα έχει στη διάθεσή του τον Ντρέιμοντ Γκριν, σύμφωνα με το ESPN και τον Έιντριαν Βοϊναρόφσκι.

Το Γκόλντεν Στέιτ δεν έχει δηλώσει τον 33χρονο φόργουορντ στο απουσιολόγιο για την αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα του Μέμφις. Γεγονός που προμηνύει την επιστροφή του Γκριν στα παρκέ μετά από τις 13 Δεκεμβρίου και την τιμωρία που του είχε επιβληθεί για τις αντιαθλητικές ενέργειές του, με αποκορύφωμα το χτύπημα στον Γιουσούφ Νούρκιτς.

Ο σκληροτράχηλος φόργουορντ "πάτησε" ξανά στις εγκαταστάσεις των "πολεμιστών" την Κυριακή (07/01) και είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους Γουόριορς, μετά από απουσία δώδεκα παιχνιδιών.

Στο διάστημα που αγωνίστηκε την τρέχουσα σεζόν (2023-24), ο Γκριν σημείωνε 9.7 πόντους, 5.5 ριμπάουντ και 5.8 ασίστ μέσο όρο ανά αγώνα σε 15 αναμετρήσεις και 25.1 λεπτά κατά μέσο όρο.

TAGS NBA ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ