NBA

NBA: Ο Ντουράντ απαίτησε να φύγουν Νας και Μαρκς για να μείνει στους Νετς

Ο Κέβιν Ντουράντ
Ο Κέβιν Ντουράντ © 2022 JOHN MINCHILLO/AP IMAGES

Το δίλημμα που έθεσε στον Τζο Τσάι ο Κέβιν Ντουράντ για να παραμείνει στους Μπρούκλιν Νετς διέρρευσε τη Δευτέρα.

Ή εγώ ή αυτοί. Τούτο το δίλημμα, με βάση το Athletic, ήταν το γενικό συμπέρασμα της μυστικής συνάντησης που είχε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Λονδίνο ο Κέβιν Ντουράντ με τον Τζο Τσάι, ιδιοκτήτη των Νετς, προκειμένου να συζητήσουν το -αβέβαιο- μέλλον της συνεργασίας τους.

Ο 33χρονος σούπερ σταρ του NBA επανέλαβε την επιθυμία του να φύγει από την ομάδα του Μπρούκλιν, εκτός κι αν η επόμενη μέρα δεν βρει σε αυτήν τον προπονητή Στιβ Νας και τον τζένεραλ μάνατζερ Σον Μαρκς.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε ο KD στο ραντεβού που είχε με τον επιχειρηματία, μέλλον με αυτούς τους δύο άνδρες στα ηνία δεν υπάρχει για τον οργανισμό, θεωρώντας ότι είναι επιτακτική ανάγκη η απομάκρυνσή τους προκειμένου ο ίδιος ν' αλλάξει ριζικά τη μέχρι τώρα στάση του και να συνεχίσει στους Νετς τουλάχιστον ως τη λήξη του συμβολαίου του.

Ο Τσάι άκουσε όσα είχε να του πει ο Ντουράντ, αλλά επιφυλάχθηκε ν' απαντήσει για το αν μια τέτοια απαίτηση μπορεί να γίνει αποδεκτή. Οι επόμενες ημέρες αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

TAGS NBA ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ