NBA

NBA: Ο Ντίλον Μπρουκ αποβλήθηκε στο Λέικερς - Γκρίζλις για χτύπημα στα γεννητικά όργανα του ΛεΜπρόν Τζέιμς

NBA: Ο Ντίλον Μπρουκ αποβλήθηκε στο Λέικερς - Γκρίζλις για χτύπημα στα γεννητικά όργανα του ΛεΜπρόν Τζέιμς
PRINTSCREEN

Ο Ντίλον Μπρουκς χτύπησε τον ΛεΜπρόν Τζέιμς στα γεννητικά όργανα σε μία προσπάθειά του να του κλέψει την μπάλα, με τους διαιτητές να αποφασίζουν όμως ότι αυτό έγινε επίτηδες και να τον αποβάλλουν με flagrant foul 2.

Ο Ντίλον Μπρουκς έγινε ο δεύτερος παίκτης που αποβλήθηκε από αγωνα των φετινών playoffs επειδή χτύπησε αντίπαλο στα γεννητικά όργανα, μετά τον Τζέιμς Χάρντεν στο Game 3 των Σίξερς με τους Νετς. "Θύμα" του φόργουορντ των Γκρίζλις ήταν ο ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Το Game 3 των Γκρίζλις με τους Λέικερς (νίκη του Λ.Α με 111-101) βρισκόταν στο ξεκίνημα της 3ης περιόδου, όταν ο "Βασιλιάς" κατέβαζε την μπάλα με τον Μπρουκς να τον μαρκάρει. Ο φόργουορντ του Μέμφις προσπάθησε τότε να πάει για το κλέψιμο, αλλά στην προσπάθειά του να κλέψει την μπάλα χτύπησε στα γεννητικά όργανα τον σταρ των Λέικερς, που έπεσε διπλωμένος στο παρκέ.

Οι διαιτητές χρέωσαν αρχικά με φάουλ τον Μπρουκς, ωστόσο έλεγξαν το replay. Αφού παρατήρησαν την φάση, αποφάσισαν = προφανώς έχοντας στο μυαλό τους και το ιστορικό του Μπρουκς για βρώμικα χτυπήματα - ότι τελικά ο φόργουορντ των Γκρίζλις χτύπησε επίτηδες και όχι κατά λάθος τον ΛεΜπρόν και τον απέβαλλαν με fragrant foul 2.

Δείτε το VIDEO της φάσης:

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΕΙΚΕΡΣ ΜΕΜΦΙΣ ΓΚΡΙΖΛΙΣ ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ