NBA

NBA, ο Μπράουν αποθέωσε τον Βεζένκοβ: "Δεν έπαιξε για 1.5 ματς, τον ρίξαμε στο παρκέ και έβαλε δύο μεγάλα τρίποντα"

Ο Σάσα Βεζένκοβ
Ο Σάσα Βεζένκοβ Ⓒ 2023 RYAN SUN/ ASSOCIATED PRESS

Ο Μάικ Μπράουν είπε καλά λόγια για τον Σάσα Βεζένκοβ στην συνέντευξη Τύπου μετά την νίκη των Κινγκς επί των Θάντερ, σχολιάζοντας το γεγονός ότι ο Βούλγαρος φόργουορντ είχε μείνει εκτός ροτέισον για 1.5 ματς, αλλά όταν μπήκε στο παρκέ με την Οκλαχόμα Σίτι ήταν έτοιμος να προσφέρει.

Ο Σάσα Βεζένκοβ επέστρεψε στο ροτέισον των Κινγκς στην νίκη με 105-98 επί των Θάντερ έπειτα από το πρώτο DNP της καριέρας του στο NBA και ήταν θετικός, προσφέροντας 6 πόντους σε 8 λεπτά συμμετοχής, σημειώνοντας δύο σημαντικά τρίποντα στην 4η περίοδο του αγώνα. Έδειξε έτοιμος και αυτό κάτι στο οποίο στάθηκε ο Μάικ Μπράουν μετά το ματς.

Ο τεχνικός των Κινγκς αποθέωσε τον MVP της σεζόν 2022/23 της EuroLeague, σχολιάζοντας το πώς έμεινε έτοιμος ενώ ήταν εκτός ροτέισον στο ματς με τους Μπλέιζερς και μπήκε ξαφνικά στο φινάλε της 3ης περιόδου με την Οκλαχόμα Σίτι δίνοντας λύσεις.

Συγκεκριμένα, ο Μπράουν δήλωσε: "Πήραμε πράγματα από πολλά παιδιά. Ο Σάσα ας πούμε δεν είχε παίξει για 1.5 παιχνίδι, τον ρίξαμε στο παρκέ και έβαλε δύο μεγάλα τρίποντα για εμάς. Αυτό ήταν τεράστιο, μας έδωσε πράγματα σήμερα".

TAGS NBA ΗΠΑ ΒΕΖΕΝΚΟΒ ΣΑΚΡΑΜΕΝΤΟ ΚΙΝΓΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ