NBA

NBA, Σάσα Βεζένκοβ: Τα δύο σημαντικά τρίποντα του φόργουορντ των Κινγκς κόντρα στους Θάντερ

Ο Σάσα Βεζένκοβ
Ο Σάσα Βεζένκοβ © 2023 RYAN SUN/AP IMAGES

Δείτε τα δύο σημαντικά τρίποντα στα οποία ευστόχησε ο Σάσα Βεζένκοβ στην 4η περίοδο του αγώνα των Κινγκς με τους Θάντερ, με τα οποία το Σακραμέντο μεγάλωσε σε εκείνο το σημείο την απόστασή του από τους αντιπάλους του.

Ο Σάσα Βεζένκοβ είχε μία ενθαρρυντική επιστροφή στο ροτέισον των Κινγκς στην νίκη επί των Θάντερ (105-98), δείχνοντας στον Μάικ Μπράουν ότι είναι έτοιμος όποτε του ζητηθεί.

Δύο ημέρες μετά το πρώτο DNP της καριέρας του στο NBA, ο Βούλγαρος φόργουορντ πέρασε άλλα 34 αγωνιστικά λεπτά στον πάγκο στο ματς με τους Θάντερ. Όταν ωστόσο πέρασε στο παρκέ έδειξε σε καλή κατάσταση, βάζοντας και αυτός το λιθαράκι του στην νίκη του Σακραμέντο.

Με τους Κινγκς να σουτάρουν άσχημα από την περιφέρεια (έκλεισαν το ματς με 13/47 τρίποντα, δηλαδή 27.7%), ο Βεζένκοβ μπήκε να ανοίξει το παρκέ για τους συμπαίκτες του και αυτό ακριβώς έκανε, ευστοχώντας σε δύο σημαντικά τρίποντα στην 4η περίοδο.

Το πρώτο - το οποίο ήταν buzzer-beater - το σημείωσε από την αριστερή γωνία με 10 λεπτά και 32 δευτερόλεπτα να μένουν για το τέλος του αγώνα έπειτα από ασίστ του Ντομάντας Σαμπόνις, κάνοντας το σκορ 81-73:

Το δεύτερο το σημείωσε με περίπου 8 λεπτά να μένουν για το φινάλε - πάλι από ασίστ του Σαμπόνις - σκοράροντας αυτή την φορά από την δεξιά γωνία, κάνοντας το σκορ 91-80:

Για την ιστορία, ο απολογισμός του Βεζένκοβ ήταν τελικά 6 πόντοι με 2/3 τρίποντα, 1 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο, 1 φάουλ και +5 στο σύστημα +/- σε 8 λεπτά και 24 δευτερόλεπτα συμμετοχής.

TAGS NBA ΗΠΑ ΒΕΖΕΝΚΟΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ