NBA

NBA: Ο Μπεν Σίμονς αρνήθηκε να παίξει στο Game 4 της σειράς Νετς - Σέλτικς με άκομψο τρόπο

Ο Μπεν Σίμονς με την προπονητική εμφάνιση των Νετς
Ο Μπεν Σίμονς με την προπονητική εμφάνιση των Νετς Ⓒ 2022 MATT SLOCUM/ ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα οι παίκτες των Νετς ζήτησαν από τον Μπεν Σίμονς σε ένα group chat που είχαν δημιουργήσει να αγωνιστεί στο Game 4 της σειράς με τους Σέλτικς, με τον Αυστραλό να τους ρίχνει... άκυρο με τον πλέον άβολο τρόπο.

Σχεδόν κάθε μέρα βγαίνει στην επιφάνεια και μία είδηση που δείχνει πόσο άσχημη είναι η κατάσταση στους Νετς. Ενίοτε βγαίνουν και... δύο ειδήσεις την ίδια μέρα.

Ενώ λοιπόν έγινε γνωστό ότι ο Κέβιν Ντουράντ απαίτησε από τον Τζο Τσάι να απολύσει τους Σον Μαρκς και Στιβ Νας για να μείνει στην ομάδα, με τον ιδιοκτήτη των Νετς να στηρίζει στην συνέχεια δημόσια τους δύο άνδρες, ήρθε μία νέα είδηση να δείξει - ή μάλλον να επιβεβαιώσει - πόσο άσχημο ήταν το κλίμα για τον Μπεν Σίμονς μέσα στην σεζόν.

Ο Αυστραλός γκαρντ είχε κάνει σίριαλ το περίφημο ντεμπούτο του με τους Νετς, το οποίο τελικά δεν έμελλε να γίνει την περασμένη σεζόν. Αποκορύφωμα ήταν η άρνησή του να αγωνιστεί στο Game 4 της σειράς του πρώτου γύρου με τους Σέλτικς παραπονούμενος για ενοχλήσεις στην μέση. Αρκετούς μήνες αργότερα, ο δημοσιογράφος, Ρικ Μπουσέ, ανέφερε το παρασκήνιο της υπόθεσης, το οποίο - επίσης - έχει ενδιαφέρον.

Σύμφωνα λοιπόν με τον γνωστό δημοσιογράφο, οι παίκτες των Νετς είχαν ένα group chat σε κάποια πλατφόρμα όπου αντάλλαζαν μηνύματα. Κάποια στιγμή λοιπόν οι συμπαίκτες του τον ρώτησαν αν θα αγωνιστεί στο Game 4 με τους Σέλτικς και ο Σίμονς αντί να απαντήσει απλώς... βγήκε από το chat! "Δεν απάντησε στην ερώτηση, απλώς σηκώθηκε και έφυγε από το chat! Τότε ο Ντουράντ αναρωτήθηκε: Με αυτό τον τύπο παίζω;" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπουσέ σε ένα podcast.

Για την ιστορία, σχεδόν δέκα ημέρες αργότερα ο Σίμονς υποβλήθηκε σε επέμβαση στην μέση, σε μία απόδειξη ότι αντιμετώπιζε πράγματι πρόβλημα τραυματισμού. Παρόλα αυτά, είχε γίνει σαφές ότι η κατάσταση δεν ήταν καλή για αυτόν μέσα στην ομάδα.

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ