NBA

NBA, Νετς: Ο Μπεν Σίμονς υποβλήθηκε επέμβαση στην μέση, εκτός για 3-4 μήνες

Ο Μπεν Σίμονς στον πάγκο των Μπρούκλιν Νετς
Ο Μπεν Σίμονς στον πάγκο των Μπρούκλιν Νετς © 2022 JOHN MINCHILLO / AP IMAGES

Ο Μπεν Σίμονς δεν γλίτωσε τελικά το χειρουργείο, με τους Νετς να ενημερώνουν ότι υποβλήθηκε σε εγχείρηση στην μέση και θα μείνει εκτός δράσης για 3-4 μήνες. Θα είναι έτοιμος όταν ξεκινήσει το training camp ενόψει της σεζόν 2022/23.

Το πρόβλημα του Μπεν Σίμονς στην μέση αποδείχθηκε τελικά ότι ήταν πιο σοβαρό από ότι είχε υπολογιστεί. Και η απόλυτη επιβεβαίωση για αυτό ήρθε από την είδηση ότι ο Αυστραλός υποβλήθηκε σε εγχείρηση στην μέση, με το διάστημα απουσίας του να ορίζεται στους 3-4 μήνες.

Ο Σίμονς υπολογίζεται ότι θα είναι έτοιμος όταν ξεκινήσει το training camp των Νετς ενόψει της σεζόν 2022/23, ωστόσο είναι δεδομένο ότι θα ενσωματωθεί με καθυστέρηση στην προετοιμασία της ομάδας. Παρόλα αυτά εκφράζεται αισιοδοξία ότι θα αναρρώσει πλήρως από το πρόβλημά του, που δεν τον άφησε να φορέσει την φανέλα των Νετς μετά την ανταλλαγή του από τους Σίξερς.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σίμονς δεν συμμετείχε στους αγώνες των Σίξερς στο ξεκίνημα της σεζόν, επικαλλούμενος προβλήματα με την ψυχολογία του. Από την στιγμή ωστόσο που παραχωρήθηκε στους Νετς αποδείχθηκε ότι τα χρόνια προβλήματα στην μέση του συνέχισαν να υπάρχουν, με αποτέλεσμα να παλεύει να πατήσει παρκέ, χωρίς επιτυχία.

Αποκορύφωμα ήταν ό,τι συνέβη πριν από το Game 4 με τους Σέλτικς, αφού, ενώ θεωρείτο δεδομένο ότι θα επιστρέψει, παραπονέθηκε εκ νέου για ενοχλήσεις στην μέση. Αποτέλεσμα ήταν έπειτα από συνάντηση με τους Ιθύνοντες των Νετς να αποφασιστεί μία άλλη προσέγγιση, μέχρι που πάρθηκε η απόφαση να υποβληθεί σε επέμβαση.

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ