ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ

NBA: Ο Σίμονς και η διοίκηση των Νετς συναντήθηκαν και μίλησαν για τις επόμενες κινήσεις τους

Brooklyn Nets' Ben Simmons watches practice before an NBA basketball game, Thursday, March 10, 2022, in Philadelphia. (AP Photo/Matt Slocum)
Brooklyn Nets' Ben Simmons watches practice before an NBA basketball game, Thursday, March 10, 2022, in Philadelphia. (AP Photo/Matt Slocum) 2022 AP PHOTO/MATT SLOCUM

Ο Μπεν Σίμονς εξακολουθεί να βρίσκεται εκτός δράσης στους Νετς και σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του ESPN, Έιντριαν Βοϊναρόφβσκι, ο παίκτης και η διοίκηση των Νετς συναντήθηκαν προκειμένου να συζητήσουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Η αρχική ελπίδα ότι ο Μπεν Σίμονς θα αγωνιζόταν στο Game 4 κόντρα στους Σέλτικς έσβησε από τις νέες ενοχλήσεις που ένιωσε ο παίκτης και τον έθεσαν εκτός μάχης για τους Νετς. Ο Σίμονς δεν έχει αγωνιστεί σε κανένα παιχνίδι τη φετινή σεζόν με την ομάδα του Μπρούκλιν καθώς εξακολουθεί να είναι ανέτοιμος τόσο σωματικά όσο και πνευματικά.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του ESPN, Έιντριαν Βοϊναρόφβσκι ο Σίμονς και ο CEO του γραφείου που τον εκπροσωπεί συναντήθηκαν με την διοίκηση των Νετς προκειμένου να συζητήσουν τα επόμενα βήματά τους.

Όπως αναφέρει ο Βοϊναρόφβσκι, ο Σίμονς εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί όμως και οι δύο πλευρές συμφώνησαν πως πρέπει πρώτα να είναι 100% έτοιμος τόσο σωματικά όσο και πνευματικά. Παρά το γεγονός ότι ο Σίμονς έκανε καλές προπονήσεις για ένα διάστημα δύο εβδομάδων, δεν βρίσκεται ακόμα στην επιθυμητή κατάσταση.

Τόσο η πνευματική του κατάσταση όσο και η σωματική δεν ήταν ικανοποιητικές προκειμένου να επισημοποιηθεί η πολυπόθητη επιστροφή του στο παρκέ.

Μάλιστα θυμίζουμε πως το γεγονός ότι δεν θα αγωνιστεί παρά τις αρχικές εκτιμήσεις, οδήγησαν τον Ρέτζι Μίλερ στο να μιλήσει με σκληρά λόγια και να "δικάσει" τον Αυστραλό.

TAGS ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ