NBA

NBA: Ο Μπεν Σίμονς διαμαρτυρήθηκε για ενοχλήσεις, έξω και από το Game 4 της σειράς Νετς - Σέλτικς

Brooklyn Nets' Ben Simmons watches practice before an NBA basketball game against the Philadelphia 76ers, Thursday, March 10, 2022, in Philadelphia. (AP Photo/Matt Slocum)
Brooklyn Nets' Ben Simmons watches practice before an NBA basketball game against the Philadelphia 76ers, Thursday, March 10, 2022, in Philadelphia. (AP Photo/Matt Slocum) © 2022 MATT SLOCUM / AP IMAGES

Νέα υποτροπή για τον Μπεν Σίμονς, που πονάει στη μέση και δεν θα είναι διαθέσιμους ούτε στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς Νετς - Σέλτικς, στο οποίο η ομάδα του Μπρούκλιν θα παίξει για την επιβίωσή της στη σεζόν.

Πολύ μακρινό μοιάζει, ξανά, το ενδεχόμενο να δούμε τον Μπεν Σίμονς στα παρκέ πριν από το φινάλε της τρέχουσας περιόδου. Ο Αυστραλός λέγεται πως ήθελε να παίξει στο Game 4 της σειράς Νετς - Σέλτικς, ωστόσο αυτό δεν θα συμβεί καθώς η ομάδα του Μπρούκλιν ανακοίνωσε πως είναι εκτός. Γιατί; Όπως εξήγησε ο Έιντριαν Βοϊναρόβσκι, ο Σίμονς ξύπνησε με ενοχλήσεις στη μέση μετά από χθεσινό workout, με αποτέλεσμα να συμφωνήσει με τους γιατρούς για να συνεχίσει την δουλειά σε ατομικό επίπεδο.

Αν έπαιζε στο Game 4 και οι Νετς γνώριζαν τον αποκλεισμό με σκούπα, ο Σίμονς θα γινόταν ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του NBA που θα μετρούσε δύο σερί αποκλεισμούς σε σειρές playoffs σε δύο αγώνες, καθώς δεν έχει αγωνιστεί από το περσινό Game 7 των ημιτελικών της Ανατολής ανάμεσα στους Σίξερς και τους Χοκς.

TAGS NBA ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ