NBA

NBA, Μπρούκλιν Νετς: Ο Μπεν Σίμονς αναμένεται να παίξει στο Game 4 με τους Μπόστον Σέλτικς

Brooklyn Nets' Ben Simmons watches practice before an NBA basketball game against the Philadelphia 76ers, Thursday, March 10, 2022, in Philadelphia. (AP Photo/Matt Slocum)
Brooklyn Nets' Ben Simmons watches practice before an NBA basketball game against the Philadelphia 76ers, Thursday, March 10, 2022, in Philadelphia. (AP Photo/Matt Slocum) © 2022 MATT SLOCUM / AP IMAGES

Η ώρα που περίμενε εδώ και μήνες ο Μπεν Σίμονς κοντοζυγώνει, αφού είναι έτοιμος να παίξει για πρώτη φορά φέτος στο Game 4 των Μπρούκλιν Νετς με τους Μπόστον Σέλτικς.

Η σειρά των Μπρούκλιν Νετς με τους Μπόστον Σέλτικς μεταφέρεται στο Barclays Center για τα δύο επόμενα παιχνίδια, με τον Στιβ Νας να ψάχνει τρόπους να αλλάξει τους συσχετισμούς μετά τις δύο πρώτες ήττες στο TD Garden.

Το καλό για εκείνον είναι πως μπορεί να υπολογίζει πλέον σε ακόμη έναν παίκτη, σημαντικό μάλιστα για το rotation. Ο λόγος για τον Μπεν Σίμονς, ο οποίος είναι έτοιμος να κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα των Μπρούκλιν Νετς στο Game 4 της σειράς, τα ξημερώματα της Τρίτης του Πάσχα 26 Απριλίου.

Ο 25χρονος περιφερειακός δεν έχει αγωνιστεί φέτος, ενώ όταν έγινε η ανταλλαγή που τον έστειλε από τη Φιλαντέλφια στο Μπρούκλιν ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό. Πλέον όμως, κι αφού συμμετείχε σε προπονήσεις με επαφή τις τελευταίες ημέρες, δείχνει έτοιμος να πατήσει το παρκέ και να βοηθήσει τους Μπρούκλιν Νετς να ισοφαρίσουν (σε πρώτο χρόνο) τη σειρά.

TAGS NBA ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ